Ρεπορτάζ Κετσετζόγλου μετά την ανατροπή – "Εξιλέωση Μουκουντί, τι παίζει με Τζαβέλλα" – Μιλάει με 2-3 στόπερ


Ρεπορτάζ Κετσετζόγλου μετά την ανατροπή – “Εξιλέωση Μουκουντί, τι παίζει με Τζαβέλλα” – Μιλάει με 2-3 στόπερ


Διαφ.

Τεράστια χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου ο Κώστας Κετσετζόγλου, ενώ επεσήμανε ότι υπάρχει κινητικότητα για στόπερ.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τεράστια τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου με 3-2. «Έχει τεράστια σημασία, ιδίως με τον τρόπο που ήρθε. Έκανε δύο μεγάλα λάθη η ΑΕΚ, με Μουκουντί, αλλά κυρίως με τον Μάνταλο. Μετά το 2-2 έκανε τεράστια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής. Εξιλεώθηκε ο Μουκουντί για το πέναλτι που κέρδισε», επεσήμανε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στη συνέχεια μίλησε για τα μεταγραφικά, κάνοντας λόγο για κινητικότητα για τον στόπερ, ενώ υπενθύμισε ότι υπάρχει δυνατότητα να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα μέχρι το βράδυ.

«Γίνονται επαφές με 2-3 περιπτώσεις η ΑΕΚ. Μπορεί να πάρει μετά στόπερ η ΑΕΚ, αλλά δεν θα μπορεί να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα και εκεί το θέμα θα είναι να πειστεί ο παίκτης, ο οποίος θα έρθει δίχως να γίνεται να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Δεν είναι μέσα στους 2-3 παίκτες που μιλάει η ΑΕΚ ο Τζαβέλλας», τόνισε και μετέφερε τα δεδομένα για το δεξί μπακ και τον Σιντιμπέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στημένα και Αλμέιδα κέρδισαν την παρτίδα! Εξιλεώθηκε ο Μουκουντί, πού είναι ο Πόνσε; – Άμεσα μεταγραφή!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: