"Κόλαφος" ο Βέργης: "Πογιετισμοί για Βαγιαννίδη, Φορτούνη – Ο Σλούκας δεν θα πάει ξανά Εθνική αν…"


"Κόλαφος" ο Βέργης: "Πογιετισμοί για Βαγιαννίδη, Φορτούνη – Ο Σλούκας δεν θα πάει ξανά Εθνική αν…"


Διαφ.

Ο Βασίλης Βέργης γράφει για την “κατηφόρα” της Εθνικής μπάσκετ, αλλά και κάποιους ακατανόητους “Πογιετισμούς” σε μια κρίσιμη περίοδο για την Εθνική ποδοσφαίρου.

Σούπερ προσφορά* για τα προημιτελικά στο Pamestoixima.gr | 21+

Το χειρότερο δεν είναι να μένει η «επίσημη αγαπημένη» έξω από τη συνέχεια ενός Παγκοσμίου κυπέλλου στη φάση των «16». Έως εκεί μπορούσε να φτάσει με το υλικό που διέθετε, εκεί έφτασε. Η 8άδα είναι πλέον πολύ μακριά…

Το χειρότερο είναι να ζητάνε οι υπεύθυνοι το προφανές αγνοώντας επιδεικτικά τον καθρέφτη τους. Έλεγε και ξανάλεγε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λιόλιος πόσο πρέπει όλη η Ελλάδα να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Είπε κανείς το αντίθετο; Βγήκε δημοσιογράφος ή φίλαθλος να βρίσει τον Παπανικολάου, τον Λαρεντζάκη, τον Παπαγιάννη, τον Παπαπέτρου, τον Γουόκαπ, τον Μποχωρίδη και τα άλλα παιδιά επειδή η Εθνική αποκλείστηκε; Εάν το έπραξε κάποιος, οκ, θα είναι ένας ακόμη ηλίθιος σε μια χώρα που στα social media μπορεί να βρεις όλων των ειδών τους προβληματικούς.

  Το αποφάσισε ο Αλόνσο! Ο παίκτης του ΠΑΟ που δεν βγαίνει από την 11αδα

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: