Τρομερές ατάκες Λουτσέσκου – "Ομάδα της καρδιάς μου ο ΠΑΟΚ – Υποχρέωση η πρόκριση στους ομίλους"


Τρομερές ατάκες Λουτσέσκου – “Ομάδα της καρδιάς μου ο ΠΑΟΚ – Υποχρέωση η πρόκριση στους ομίλους”


Διαφ.

Δηλώσεις σε δημοσιογράφους της πατρίδας του έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός που εκτός των άλλων σημείωσε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι η ομάδα της καρδιάς του.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Στην πατρίδα του βρίσκεται, με αφορμή την διακοπή των Εθνικών ομάδων, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ όπου σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους σημείωσε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι η ομάδα της καρδιάς του, ενώ η πρόκριση στους ομίλους του Conference League ήταν υποχρέωση για την ομάδα.

Για το ρεκόρ νικών που πέτυχε στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Χάιντουκ:

«Η σεζόν που ξεκίνησε είναι πρακτικά η 5η μου με τον ΠΑΟΚ, δύο στην πρώτη μου θητεία, και τώρα είναι η τρίτη μου χρονιά στη δεύτερη. Είμαι ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα της καρδιάς μου, όχι μόνο για τα επιτεύγματα μου εκεί. Δεν σκέφτομαι ότι πέτυχα τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου, είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου».

Για την πρόκριση στους ομίλους και την πρόκληση που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ:

«Στο ξεκίνημα η κατάσταση για εμάς ήταν περίπλοκη και οι κληρώσεις ποτέ δεν μας έκαναν την χάρη. Αντιμετωπίσαμε αντιπάλους σε μια δύσκολη περίοδο για εμάς, αλλά όλα πήγαν καλά στο τέλος. Ήταν όντως υποχρέωση για εμάς να προκριθούμε στους ομίλους, η πίεση ήταν τεράστια…

Τώρα υπάρχει μία ισορροπία στους ομίλους, η Άιντραχτ είναι ενδεχομένως το φαβορί του ομίλου μας αλλά υπάρχουν ομάδες από τις οποίες μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Φτάσαμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης πριν από δύο χρόνια και τώρα θέλουμε πολύ να το επαναλάβουμε. Θα πρέπει να παλέψουμε, γνωρίζοντας πως θα έχουμε ντέρμπι ανάμεσα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Καμπανάκι” η κόκκινη Μάνταλου για ΑΕΚ – Αγιάτρευτο πρόβλημα στην άμυνα – Θέλει μέχρι και τρεις μεταγραφές


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: