Με αυτόν τον παίκτη τρίβει τα… χέρια του ο Μάντζιος – Έστειλε μήνυμα για το μέλλον


Με αυτόν τον παίκτη τρίβει τα… χέρια του ο Μάντζιος – Έστειλε μήνυμα για το μέλλον


Διαφ.

Οι Κίτρινοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους νίκη για τη φετινή σεζόν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με έναν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να είναι εντυπωσιακός και να κάνει τον Έλληνα τεχνικό να χαμογελάει.

Άρης: Το σκεφτόταν, το δοκίμασε και το έκανε. Ο Άκης Μάντζιος στο πρώτο του παιχνίδι ως “υπεύθυνος” του Άρη έβαλε στην ενδεκάδα την κίνηση-επένδυση που έκανε ο Άρης το καλοκαίρι. Και η οποία ακούει στο όνομα του Άλβαρο Σαμόρα.

Ο νεαρός Κοσταρικανός πήρε για πρώτη φορά φανέλα σε μία απόφαση που φάνηκε σαν έκπληξη, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν μιας και ο Έλληνας τεχνικός το δοκίμασε στην προπόνηση και τελικά αποφάσισε να το κάνει.

Ο Σαμόρα, πέρα από το γκολ που πέτυχε, έδειξε κατά διαστήματα πως είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλά περιθώρια εξέλιξης, καλός τεχνίτης, θρασύς και με διάθεση να πάρει επιθέσεις επάνω του. Όπως επίσης φάνηκε πως είναι ένα παιδί, που χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

  Μεταγραφή Μαρινάκη από... Αλαφούζο - Όνομα έκπληξη στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Προφανώς και είναι υπερβολικά νωρίς για να γίνονται συγκρίσεις με τον Λουίς Πάλμα, σε κάθε περίπτωση όμως, φαίνεται όμως ότι έχει τις δυνατότητες να… βγει και σίγουρα θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησε να γυρίσει μετανιωμένος ο Χουάνγκ – Τον τέλειωσε ο Μαρινάκης – Γιατί πωλήθηκε… μόνο 5.5 εκατομμύρια!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: