Ατάκες… φωτιά Τσορμπατζόγλου – "Δεν ήταν ΠΑΟΚ του Ραζβάν με ΟΦΗ – Να δείξει ξανά την προπονητική του μαγκιά"


Ατάκες… φωτιά Τσορμπατζόγλου – “Δεν ήταν ΠΑΟΚ του Ραζβάν με ΟΦΗ – Να δείξει ξανά την προπονητική του μαγκιά”


Διαφ.

Το δικό του σχόλιο για την πολύ κακή εμφάνιση του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στους Κρητικούς έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ, ενώ σημείωσε ότι είναι ώρα ο Ρουμάνος τεχνικός να βγει… μπροστά.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ τονίζοντας ότι ο Ντεσπόντοφ είναι παίκτης που αρέσει ο κόσμος να βλέπει, ενώ για την ήττα στην Κρήτη τόνισε πως ο Δικέφαλος του Βορρά έβγαλε κακό αγωνιστικό πρόσωπο και ο Λουτσέσκου καλείται να δείξει ξανά την προπονητική του μαγκιά.

Για τον Ντεσπόντοφ: «Όπως παίζει και εκφράζεται είναι από εκείνους που αρέσει ο κόσμος να βλέπει, έχει συνηθίσει έτσι. Ένα μειονέκτημα ότι φεύγει για την εθνική του, αλλά από την άλλη έχει ρυθμό στα πόδια του».

Για την χθεσινή ήττα: «Ο Μεϊτέ ήταν ξένο σώμα στο ματς με τον ΟΦΗ, κακό το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ. Σήκωσε την μπάλα πολλές φορές, δεν είναι ο ΠΑΟΚ αυτός του Λουτσέσκου, να παίζει με γιόμες. Πρέπει ο Λουτσέσκου να δείξει ξανά την προπονητική του μαγκιά. Στη Ρουμανία δήλωσε πολύ χαρούμενος για το ρόστερ, αλλά και για την πίεση και πως ανταποκρίθηκε σε αυτήν.

Ο Μουργκ δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ελεύθερος, ψάχνουμε να βρούμε ποιον θα ‘βαφτίσει’ μεσοεπιθετικό ο Λουτσέσκου. Να δούμε ποιος θα είναι αυτός ο έκτος μεσοεπιθετικός για το τέλος της χρονιάς. Καλοκαιρινό ανέκδοτο η εμπλοκή του Αριστοτέλη Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ. Πάει γήπεδο, είναι οπαδός της ομάδας, αλλά δεν προκύπτει το παραμικρό περί εμπλοκής του
», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Βόμβα” από Μπέο! Λύνει το συμβόλαιο του παίκτη που έκανε το πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ – Δείτε τη φάση (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: