Στην τελική ευθεία το θέμα Σουλεϊμάνοφ και Άρη – "Τον περιμένουμε Θεσσαλονίκη – Δεν κάνει πίσω ο Καρυπίδης"


Στην τελική ευθεία το θέμα Σουλεϊμάνοφ και Άρη – “Τον περιμένουμε Θεσσαλονίκη – Δεν κάνει πίσω ο Καρυπίδης”


Διαφ.

Αντίστροφη μέτρηση για την απόκτηση του Ρώσου ποδοσφαιριστή από τους Κίτρινους μιας και πλέον αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι του deal.

Αλέξης Σαββόπουλος: Τα τελευταία νέα από τον Άρη μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94, 6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, με τον ίδιο να αναφέρεται στην υπόθεση Σουλεϊμάνοφ τονίζοντας ότι τα πάντα έχουν μπει στην τελική ευθεία και τον αναμένουν, ενώ μίλησε και για τις απειλές στο πρόσωπο του Θοδωρή Καρυπίδη.

«Ο Σουλεϊμάνοφ είναι στην τελική ευθεία, τον περιμένουμε να έρθει. Το έργο του Μάντζιου θα είναι δύσκολο, γιατί θα γεμίσει αρκετά το ρόστερ, ωστόσο αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει προσθήκες με ποιότητα. Ο Άρης ψάχνει και για δανεισμό, δεν είναι αρνητικός. Σε οτιδήποτε καλό και ποιοτικό η ομάδα δεν θα πει όχι.

Ο Καρυπίδης γενικότερα λαμβάνει το τελευταίο διάστημα απειλητικά μηνύματα. Ο Άρης θα συνεχίσει να παλεύει στο να μην ρίχνεται λάδι στη φωτιά. Δεν θα κάνει πίσω, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο Καρυπίδης», είπε ο Αλέξης Σαββόπουλος.

  Οι 18 παίκτες που άφησαν το NBA για την Euroleague

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό Radar by Novibet: Γι’ αυτό τα… έσκασαν για Πόνσε, Ποντένσε – Έρχεται μεταγραφή στο 90’! (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: