Ατάκα… φωτιά για κόσμο και Ντεσπόντοφ – "Παίρνει ενέργεια – Τεράστιο βήμα για εκείνον ο ΠΑΟΚ"

Ένα απόφθεγμα που ανάβει φωτιές στον κόσμο και τον Ντεσπόντοφ – Αποκτά ενέργεια – Ένα τεράστιο βήμα για τον ΠΑΟΚ.

Ατάκα… φωτιά για κόσμο και Ντεσπόντοφ – Παίρνει ενέργεια – Τεράστιο βήμα για εκείνον ο ΠΑΟΚ


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο βοηθός προπονητή της Ααράου όπου και αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου του Βορρά.

Πέταρ Αλεξάντροφ: Μεγάλο βήμα για την καριέρα του ο ΠΑΟΚ, παίρνει ενέργεια από τον κόσμο ο Ντεσπόντοφ, δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βοηθός προπονητής της Ααράου.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ο Κίριλ να πηγαίνει στον ΠΑΟΚ με ένα τέτοιο κοινό. Είναι ένας παίκτης που παίρνει ενέργεια από τον κόσμο κι αυτό θα το βγάλει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι εξαιρετικός στις εκτελέσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα του. Έρχεται ως αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας και της Λουντογκόρετς ενώ έχει αγωνιστεί και σε ένα προηγμένο Πρωτάθλημα όπως η Ιταλία.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξε τον ΠΑΟΚ και θα πιστεύω θα τον βοηθήσει. Δεν έχω δει φέτος αγώνες του Δικεφάλου. Ελπίζω φέτος να είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ και να φτάσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, είπε ο Πέταρ Αλεξάντροφ. 

  “Έκλεισε” η μετάδοση για το “Π. Γιαννακόπουλος” στο Καλλιμάρμαρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό Radar by Novibet: Γι’ αυτό τα… έσκασαν για Πόνσε, Ποντένσε – Έρχεται μεταγραφή στο 90’! (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: