Σημαντική απόφαση στον Ολυμπιακό για Φορτούνη, Καμαρά – Μόνο έτσι η… ανατροπή


Σημαντική απόφαση στον Ολυμπιακό για Φορτούνη, Καμαρά – Μόνο έτσι η… ανατροπή


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά παράλληλα υπάρχουν κι άλλα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας.

Νίκος Σταματέλος: Για τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον  bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ παράλληλα πήρε θέσεις και για τις υποθέσεις Καμαρά και Φορτούνη.

«Τριήμερο ρεπό στον Ολυμπιακό, και είναι το τελευταίο, αφού ακολουθούν μία σειρά από ζόρικα παιχνίδια, όχι μόνο για τους “ερυθρόλευκους” αλλά για όλους τους εκπροσώπους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ξεκούραση τριήμερο και Δευτέρα πάλι πίσω.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα στον Ολυμπιακό, πέρα από τις υποθέσεις Φορτούνη και Καμαρά. Έκλεισε η μεταγραφική περίοδος στη Σαουδική Αραβία, εκτός και αν έρθει κάποια πρόταση από ομάδα που δεν περιμένουμε. Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν χαρίζουν παίκτες, πουλάει και δεν ξεπουλάει. Τα συμβόλαια και των δύο λήγουν το καλοκαίρι του 2024», είπε ο Νίκος Σταματέλος.

  Είναι επίσημο! Στην ΑΕΚ ο Μαρσιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνοι κερδισμένοι Φορτούνης και Κωνσταντέλιας στην Ολλανδία! Να ρίξει τα μούτρα του ο Πογιέτ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: