Βάζει… πλάτη ο Ντέμης για την Εθνική μετά την ήττα στην Ολλανδία – Το μήνυμα προς τον κόσμο (ΦΩΤΟ)


Βάζει… πλάτη ο Ντέμης για την Εθνική μετά την ήττα στην Ολλανδία – Το μήνυμα προς τον κόσμο (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Η Εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα από τους Οράνιε, όμως ο παλαίμαχος επιθετικός έστειλε μήνυμα μέσω ανάρτησης για την επόμενη μέρα ενόψει συνέχειας προκριματικών.

Ντέμης Νικολαΐδης: Δημόσια στήριξη στην Εθνική ομάδα και τον Γκουστάβο Πογιέτ από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, που μέσω ανάρτησης τόνισε πως η Γαλανόλευκη χρειάζεται την αγάπη και την στήριξη του κόσμου την συγκεκριμένη στιγμή αφήνοντας στην άκρη συναισθήματα όπως ο θυμός και απογοήτευση για την εμφάνιση της.

«Αν εκλαβετε αυτή μου την τοποθέτηση ως στήριξη της Εθνικής, ναι τέτοια είναι. Η ανάγκη μου προήλθε μιλώντας το πρωί με τον @christossotirakopoulos λέγοντας πόσο ωραία έχουμε περάσει στα 10 παιχνίδια που έχουμε κάνει μαζί. Έξι στο Nations league, 5 νίκες και μία ήττα στο αδιάφορο παιχνίδι με την Κύπρο και για τα προκριματικά του euro 2024, 2 νίκες, 2 ήττες από την Γαλλία (no2 στην παγκόσμια κατάταξη) και την Ολλανδία (no7 στην παγκόσμια κατάταξη). Η τελευταία μας ήττα με την Ολλανδία είναι ουσιαστικά η μόνη μας κακή εμφάνιση. Ήθελα να μας τα υπενθυμίσω όλα αυτά και να πω ότι αυτή η ομάδα δικαιούται την αγάπη και την στήριξή και όχι τον θυμό και την απογοήτευση μας», έγραψε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε… πάνω του ο Αλμέιδα για Κάλενς – Για αυτό τον έφερε στην ΑΕΚ – Η διαφορά με τις άλλες μεταγραφές


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: