Σε αυτή την ομάδα συνεχίζει την καριέρα του ο Κρούζλιακ – Τα… έχωσε σε Μπέο και Βόλο


Σε αυτή την ομάδα συνεχίζει την καριέρα του ο Κρούζλιακ – Τα… έχωσε σε Μπέο και Βόλο


Διαφ.

Τις πρώτες του δηλώσεις στη νέα του ομάδα έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Βόλου ρίχνοντας… μπηχτές τόσο στον πρόεδρο της προηγούμενης ομάδας, όσο και στις αποφασίσεις του συλλόγου της Μαγνησίας.

Ντόμινικ Κρούζλιακ: Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε με την απόφαση του Αχιλλέα Μπέου να λήξει το συμβόλαιο του Σλοβάκο ποδοσφαιριστή, μετά το χέρι που έκανε στις καθυστερήσεις του αγώνα του Βόλου με την ΑΕΚ, με τον ίδιο να επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Κόζιτσε και στις πρώτες του δηλώσεις να ρίχνει… μπηχτές στον σύλλογο της Μαγνησίας.

«Είμαι χαρούμενος γιατί όλα κύλησαν ωραία για μένα και την οικογένεια μου και καταφέραμε να έρθουμε στη Σλοβακία. Προτεραιότητα μου ήταν να επιστρέψω στο σπίτι μου και αποφάσισα να συνεχίσω στην Κόζιτσε επειδή είναι σύλλογος με σωστή φιλοσοφία.

Μου αρέσει το όραμα που υπάρχει στην ομάδα, το στάδιο, αλλά και το ρόστερ του συλλόγου. Έχω πολλούς φίλους και είναι σημαντικό πως έχω ξαναδουλέψει με τον προπονητή Άντον Σόλτις.

Είμαι επαγγελματίας και θα κάνω τα πάντα για την Κόζιτσε. Ελπίζω πως θα ανέβουμε στη βαθμολογία και θα δώσουμε χαρά στους οπαδούς της ομάδας. Ανυπομονώ να βοηθήσω την Κόζιτσε να πετύχει τους στόχους της», είπε ο Ντόμινικ Κρούζλιακ.

  Λίγο πριν υπογράψει στην ΑΕΚ - Σούπερ αποκάλυψη για Μαρσιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ο Μέσι χάλασε μεταγραφή του Ολυμπιακού” – Οκτώ εκατομμύρια τον Γενάρη για… Πιζάρο – “Θυμίζει Σαβιόλα”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: