Αποκάλυψη Ζέρβα! Ανατροπή με Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό – Εκεί ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα


Αποκάλυψη Ζέρβα! Ανατροπή με Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό – Εκεί ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να αναζητούν τον παίκτη που θα ολοκληρώσει το φετινό ρόστερ και παρά τα όσα ακούγονταν ο Λιθουανός άσος δεν είναι αυτός που αναζητά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 [pipeline] 21+

Ολυμπιακός: Για τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας λέγοντας αρχικά ότι στην προετοιμασία της ομάδας έχουν πλέον ενταχθεί άπαντες, εκτός του Μιλουτίνοφ, σημειώνοντας ότι ο Σέρβος δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα αν και αναμένεται να εξεταστεί πριν αρχίσει προπονήσεις.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο θέμα της τελευταίας μεταγραφής λέγοντας ότι το όνομα του Ίγκνας Μπραζντέικις, για τον οποίο υπήρξε φημολογία, είναι πιθανό να βρισκόταν πριν από καιρό στη λίστα, όμως αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με την περίπτωση μιας και ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Ζάλγκιρις, κάτι που κάνει τη μετακίνηση σχεδόν αδύνατη, με τους Ερυθρόλευκους αναζητούν λύση στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ​Υπέγραψε… τζάμπα τον νέο Ζαϊρί η ΑΕΚ – Ζογκλέρ εξτρέμ με καλό σουτ – “Ατραξιόν” για την OPAP Arena! (Vid)

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

  Αποκάλυψη! Το έντονο παρασκήνιο της αντικατάστασης Μαρέσκα στο Βικελίδης

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: