Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μάντζιος στον ΠΑΟΚ – Έτσι θα πάει στην Τούμπα ο Άρης


Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μάντζιος στον ΠΑΟΚ – Έτσι θα πάει στην Τούμπα ο Άρης


Διαφ.

Στις τελευταίες προπονήσεις του Άρη, ο Άκης Μάντζιος, σκέφτεται να κάνει κάποιες εκπλήξεις στον προπονητή του ΠΑΟΚ, όσον αφορά στον τομέα της τακτικής, μελετώντας τον αντίπαλο και τις αδυναμίες που έχει.

Άρης: Στις τελευταίες προπονήσεις του Άρη, ο Άκης Μάντζιος, σκέφτεται να κάνει κάποιες εκπλήξεις στον προπονητή του ΠΑΟΚ, όσον αφορά στον τομέα της τακτικής, μελετώντας τον αντίπαλο και τις αδυναμίες που έχει, εκεί όπου θέλει να «χτυπήσει» για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Επί της ουσίας, μπορεί να μην αναμένονται πολλές αλλαγές, όμως υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, που οδηγούν σε σκέψεις τον προπονητή των κιτρινόμαυρων.

Οι δύο τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας ο Μπίργκερ Βερστράτε και ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ έχουν σοβαρές πιθανότητες να παίξουν σημαντικό ρόλο και ενδεχομένως να ξεκινήσουν βασικοί, εάν συνεχίσουν όπως μέχρι τώρα, ο Βέλγος ως αμυντικός χαφ και ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της επίθεσης.

  Απόφαση Αλμέιδα για την επίθεση της ΑΕΚ - Το μεγάλο ερωτηματικό της 11αδας

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα και ο Μάντζιος θα αποφασίσει πως θα παραταχθεί ο Άρης στο ντέρμπι, αλλά έτσι όπως φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση, θα πειραματισθεί λίγο ακόμη, ίσως και σήμερα, για δυο επιλογές στην ενδεκάδα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώνουν μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι στη γιορτή του Σπανούλη – Κορυφαίο όνομα το νέο απόλυτο φαβορί!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: