Aνάλυση Αθανασίου: "Πολύ σημαντικό να έχει σωστή νοοτροπία στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός – Θετικό το πρώτο δείγμα"


Aνάλυση Αθανασίου: "Πολύ σημαντικό να έχει σωστή νοοτροπία στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός – Θετικό το πρώτο δείγμα"


Διαφ.

Ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε ότι αν ο Παναθηναϊκός είναι πνευματικά έτοιμος θα κερδίσει τον Παναιτωλικό, θυμήθηκε προηγούμενα ανάλογα ματς και τόνισε πως ίσως δεν έχει αλλαγές η 11άδα.

Θέμα νοοτροπίας, δεδομένης της αγωνιστικής του ανωτερότητας, έθεσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να φύγει από το Αγρίνιο με το «τρίποντο» επί του Παναιτωλικού.

«Είναι λευκή κόλλα, το τελευταίο επίσημο ματς του Παναθηναϊκού ήταν πριν από 10 ημέρες, οπότε ξεκινάει από το μηδέν. Θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκεται στην αποστολή ο Γεντβάι, όλοι οι άλλοι πλην Βαγιαννίδη είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, Το τι θα γίνει από την Πέμπτη και μετά, που ξεκινάει ένας Γολγοθάς, θα το δούμε. Εκεί θα χρειαστεί να βοηθήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ακολουθούν απαιτητικά, δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια, είναι όλα ένα κι ένα. Αναγκαστικά ο προπονητής θα κάνει ροτέισον από παιχνίδι σε παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό όσοι δεν λογίζονται ως βασικοί να δώσουν πράγματα, για να βγει ο Παναθηναϊκός με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στο αυριανό παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό ο Παναθηναϊκός να έχει στο κεφάλι του την σωστή νοοτροπία. Υπάρχει μεγάλη απόσταση με τον Παναιτωλικό, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια κινδυνεύεις να την πατήσεις κυρίως αν το μυαλό σου είναι αλλού. Και με τον Βόλο και στα Γιάννενα είχε σωστή νοοτροπία και το πρώτο δείγμα είναι θετικό», είπε σχετικά.

Παράλληλα, μιλώντας για την 11άδα του «τριφυλλιού» στο Αγρίνιο, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν περιμένει πολλές αλλαγές, ίσως να μην υπάρξει και καμία, βλέποντας πιο πολύ τον Βιλένα από τον Τσέριν στα χαφ και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεση.

Ο Αθανασίου αναφέρθηκε και στην σημασία της παρουσίας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όχι μόνο σε αγωνιστικό αλλά και σε πνευματικό επίπεδο.

Ακούστε το ηχητικό:

  Ο Ντεσπόντοφ κερδίζει πέναλτι και ο Σβαμπ κάνει το 1-0 για ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: