Για αυτό δεν άλλαξε ημέρα το φιλικό για τον Σπανούλη – "Δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ευρώπη για αθλητή"


Για αυτό δεν άλλαξε ημέρα το φιλικό για τον Σπανούλη – “Δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ευρώπη για αθλητή”


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι μετράνε αντίστροφα για το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Kill Bill και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ έδωσε απαντήσεις για όλα τα θέματα.

Νίκος Λεπενιώτης: Σε ρυθμούς… Βασίλη Σπανούλη κινείται ο Ολυμπιακός, μιας και μετράμε αντίστροφα για το σπουδαίο φιλικό με τη Αρμάνι προς τιμήν του και τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ, μιλώντας στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6 να αναφέρει πως κάτι παρόμοιο δεν έχει συμβεί για κανέναν αθλητή στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το ΣΕΦ.

«Δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ευρώπη για κανέναν αθλητή. Συνήθως γίνονται σε παιχνίδια προγραμματισμένα, ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας… Είναι η πρώτη φορά που γίνεται συγκεκριμένη τελετή και αγώνας, που έχει αποκλειστικό στόχο να εορταστεί ένας αθλητής. Αν δεν το άξιζε αυτό ο Βασίλης, δεν θα το άξιζε κανένας άλλος παίκτης. Θέλαμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα. Ο Βασίλης το περιμένει πώς και πώς, έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση. Θα έρθει πολύς κόσμος, παλιοί συμπαίκτες του, συναθλητές, παράγοντες… Ο κόσμος που θα έρθει θα ζήσει συγκινήσεις και στιγμές που θα τους μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό. Αξίζει να το δουν», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο Νίκος Λεπενιώτης εξήγησε τους λόγους που δεν άλλαξε η ώρα της εκδήλωσης, λόγω του ντέρμπι της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ με την ΑΕΚ που διεξάγεται την ίδια μέρα, καθώς και τη μεγάλη σημασία που έχει η εκδήλωση για τον σύλλογο.

  Αταμάν: "Πάμε να πάρουμε το 8ο" - Σλούκας: "Το έχει πει και ο Ομπράντοβιτς"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Βαλμπουενά – “Χαλάει” τη συμφωνία του με Μαρινάκη – Γίνεται… Καρεμπέ σε άλλη μεγάλη ομάδα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: