Ολοκληρωτικό στοπ για τους φίλους του ΠΑΟ με Παναιτωλικό – Ανακοίνωση που αλλάζει τα πάντα από Βρούτση


Ολοκληρωτικό στοπ για τους φίλους του ΠΑΟ με Παναιτωλικό – Ανακοίνωση που αλλάζει τα πάντα από Βρούτση


Διαφ.

Χωρίς τους φίλους τους θα αγωνιστούν οι Πράσινοι κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου καθώς όπως έγινε γνωστό από τον υπουργό Αθλητισμού απαγορεύεται και η μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών.

Υπουργείο Αθλητισμού: Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό το Σάββατο (16/9) απαγόρευσε ο Γιάννης Βρούτσης, λόγω σοβαρών λόγων διασφάλισης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από εισήγησης της αστυνομικής διεύθυνσης Αρκαδίας.

Επίσης κατόπιν σχετικών αιτημάτων των κατά τόπους αστυνομικών διευθύνσεων αποφάσισε:

– Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ , καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ , ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/09/2023 και ώρα 18:00, στο γήπεδο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

– Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/09/2023 και ώρα 15:00 στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», στην Τρίπολη, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

– Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του Πανιωνίου καθώς και της διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Ποδοσφαίρου του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024 μεταξύ των ομάδων Προοδευτική και Πανιωνίου ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17-9— 2023 και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Προοδευτικής στη Νίκαια, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας“, αναφέρει η απόφαση από το υπουργείο Αθλητισμού.

  Είναι επίσημο! Στην ΑΕΚ ο Μαρσιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Χουνέρι” στον Ολυμπιακό – Δεν παίζει λεπτό, κάνει μόνο προπόνηση στου Ρέντη και ζητάει 1,2 εκατ. για να φύγει!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: