Ώρα αποφάσεων Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Άρη – Η εξέλιξη που τον κάνει να χαμογελάει


Ώρα αποφάσεων Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Άρη – Η εξέλιξη που τον κάνει να χαμογελάει


Διαφ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη, στο γήπεδο της Τούμπας.

 

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη, στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα προπονηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία, σε μία προπόνηση που ουσιαστικά ίσως μας κάνει… σοφότερους, σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Ρουμάνος τεχνικός.

Οι Μπάμπα και Εκόνγκ προπονήθηκαν χθες κανονικά με την ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, σε αντίθεση με τους Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο, οι οποίοι ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για το ντέρμπι της Κυριακής.

Το θετικό για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως δεν προέκυψαν απρόοπτα προβλήματα με τη συμμετοχή των διεθνών σε αγώνες των εθνικών ομάδων τους, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, ενδεχομένως να φανούν περισσότερα πράγματα στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

  Αυτόν έχει στα πλάνα του ο Μεντιλίμπαρ - Τον πιστεύει πολύ

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έπαιξε ποτέ στον Ολυμπιακό, πωλήθηκε 1 εκατ. και πήρε συμβόλαιο 2.4 εκατ. – Χάλασε η μεταγραφή Σισέ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: