Πάει για βασικός με Άρη ο Σαμάτα – Τα ερωτηματικά Λουτσέσκου για την 11άδα – Τι θα κάνει με Μεϊτέ, Οζντόεφ

Ο Σαμάτας προχωρά προς τη θέση του βασικού παίκτη με τον Άρη – Ο Λουτσέσκου αναρωτιέται για την ενδεκάδα – Τι θα γίνει με τον Μεϊτέ, τον Οζντόεφ;

Πάει για βασικός με Άρη ο Σαμάτα – Τα ερωτηματικά Λουτσέσκου για την 11άδα – Τι θα κάνει με Μεϊτέ, Οζντόεφ


Διαφ.

Για τις σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου όσον αφορά στα πρόσωπα της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στα ερωτηματικά που έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα (20:30) αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ασπρόμαυρων ανέφερε ότι το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού έχει πολλές λύσεις, ο 54χρονος τεχνικός έχει κάνει τις σκέψεις του για το αποψινό παιχνίδι και το μόνο που μένει να φανεί είναι τα πρόσωπα που θα καλύψουν τη θέση του δεξιού μπακ και του χαφ.

  Τινάζει την μπάνκα ο Αλαφούζος - Για αυτό λέει το "ναι" ο Τσέριν

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως στην άμυνα οι Βιεϊρίνια και Κεντζιόρα διεκδικούν θέση, με τον πρώτο να έχει την ποιότητα και τα ανεβάσματα, ενώ ο Πολωνός την αμυντική σταθερότητα. Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, μετέφερε πως ο Λουτσέσκου σκέφτεται αν πρέπει να ξεκινήσει με το δίδυμο Τσιγγάρα-Σβαμπ που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League, είτε με έναν εκ των Οζντόεφ και Μεϊτέ.

Για την κορυφή της επίθεσης, υπογράμμισε ότι ο Αλί Σαματά θα πάρει φανέλα βασικού, λόγω αντιπάλου, ιδιαιτεροτήτων της αναμέτρησης, ενώ στη διακοπή δούλεψε αρκετά και είναι έτοιμος για να βοηθήσει στον απόλυτο βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες αποφάσεις Γιώργου Σαββίδη – Η μεταγραφή που θα αλλάξει τον ΠΑΟΚ – Ψαλίδι σε Λουτσέσκου!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: