Έκοψε… στη μέση τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνεθ – Μια ομάδα μόνος ο Φορτούνης – Έρχονται… γλέντια με Ποντένσε


Έκοψε… στη μέση τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνεθ – Μια ομάδα μόνος ο Φορτούνης – Έρχονται… γλέντια με Ποντένσε


Διαφ.

Η απόφαση του Ισπανού τεχνικού που άλλαξε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που δείχνει πως είναι βαρόμετρο στους Ερυθρόλευκους, αλλά και ο Πορτογάλος που κερδίζει χρόνο με την ποιότητά του.

Ολυμπιακός:  Πρώτη απώλεια βαθμών για τους Ερυθρόλευκους στο φετινό πρωτάθλημα, στο ντέρμπι της OPAP Arena, κόντρα στην ΑΕΚ αποτέλεσμα που σίγουρα αφήνει μια… γλυκόπικρη γεύση σε όλους στο Λιμάνι. Το σύνολο του Μαρτίνεθ μετά το πρώτο 20λεπτο ήταν κυρίαρχο, ως ότου αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ο Κώστας Φορτούνης, στιγμή που άλλαξε κατά πολύ την εξαιρετική εικόνα των Πειραιώτων, που από εκείνο σημείο και μετά προσπαθούσαν να χτυπήσουν μόνο με αντεπιθέσεις.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός, ανεβάζοντας όλους τους συμπαίκτες του και δείχνοντας ότι είναι ο κινητήριος μοχλός του συνόλου του Μαρτίνεθ. Βέβαια η επιλογή του Ισπανού να περάσει εκτός του Φορτούνη κρίνεται ως ανεπιτυχής και κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τον λόγο που έγινε, αν δηλαδή τον αντικατέστησε γιατί ακολουθεί το παιχνίδι για την Ευρώπη με τη Φράιμπουργκ ή να μην διακινδυνεύσει μια δεύτερη κίτρινη που άλλαζε τις αριθμητικές ισορροπίες.

  Βέργης: 11 εκατ. για το "restart" Μαρσιάλ! Μεγάλη μαγκιά ή… δαγκωματιά;

Την ίδια στιγμή ο Ντάνιελ Ποντένσε έκανε το επίσημο, δεύτερο, ντεμπούτο του με τα Ερυθρόλευκα και αν και «φώναζε» πως δεν είναι αγωνιστικά έτοιμος, η ποιότητά του, λόγος που επέστρεψε στον Πειραιά, έδειχνε ότι είναι πάνω από όσους ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Ενδεικτικό της κλάσης του είναι η φάση της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, όταν με πολύ ωραία ενέργεια βρίσκει τον Ελ Κααμπί, που έκανε το 1-1. Το σίγουρο είναι πως ο Πορτογάλος με την τεχνική του κατάρτιση καταφέρνει να «κρύβει» την ανετοιμότητά του και δίνει τη ευκαιρία στον Μαρτίνεθ να παίρνει από αυτόν ποιοτικά λεπτά που παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβαίνουν. Παράλληλα δεν μπορεί να κριθεί και η παρουσία του Γιόβετιτς στον ντέρμπι με την ΑΕΚ, μιας και ο Μαυροβούνιος τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο είχε τον άχαρο ρόλο να είναι μόνος του στη μεσαία γραμμή, περιμένοντας κάποια μεγάλη μπαλιά για να απειλήσει, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

  Καμπανάκι για Λόβρεν από τη Γαλλία: Δεν είναι ο ίδιος μετά τον τραυματισμό

Δεν πρέπει βέβαια να αφήνουμε στην άκρη την πολύ καλή παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, που συνεχίζει να δείχνει ότι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα. Ο «Superman» κατάφερε, όταν στο πρώτο 20λεπτο οι παίκτες του Αλμέιδα πίεζαν, να κάνει δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, ενώ και στη συνέχεια, με εξαίρεση τη φάση του γκολ ήταν πολύ σταθερός για ακόμα ένα παιχνίδι. Πλέον ο Ολυμπιακός πρέπει να γυρίσει… τσιπάκι και να κοιτάξει την αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ την Πέμπτη (21/9) παιχνίδι που οφείλει να κερδίσει αν θέλει να δείξει σε όλους ότι μόνο… φτωχός συγγενής δεν θα είναι στον όμιλο του Europa League. Και αν έχει την εμφάνιση που έκανε για 40, περίπου, λεπτά στην OPAP Arena τότε δεν έχει να φοβάται τίποτα κόντρα στην γερμανική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή στον Ολυμπιακό – Έκπληκτοι ακόμα και οι Αγγελόπουλοι – Το ανακοινώνει ο Μπαρτζώκας!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: