Τεράστια αγωνία με Νταρίντα στον Άρη – Στον… αέρα η συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια


Τεράστια αγωνία με Νταρίντα στον Άρη – Στον… αέρα η συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια


Διαφ.

Η κατάσταση του Βλάντιμιρ Νταρίντα απασχολεί έντονα τα τελευταία 24ώρα καθώς ο Αρης δεν έχει αυτή τη στιγμή την πολυτέλεια να παίζει δίχως τον Τσέχο, στοιχείο που ήταν ολοφάνερο στο ντέρμπι της Τούμπας. 

Άρης: Η κατάσταση του Βλάντιμιρ Νταρίντα απασχολεί έντονα τα τελευταία 24ώρα καθώς ο Αρης δεν έχει αυτή τη στιγμή την πολυτέλεια να παίζει δίχως τον Τσέχο, στοιχείο που ήταν ολοφάνερο στο ντέρμπι της Τούμπας. Ακόμη κι αν ο Μπίργκερ Βερστράτε, που μπήκε την τελευταία στιγμή στο αρχικό πλάνο του Μάντζιου, εντυπωσίασε με την ωριμότητά του και ανταποκρίθηκε στο ύψος των αγωνιστικών απαιτήσεων, η αλήθεια είναι ότι έλειψαν τα τρεξίματα του Τσέχου μα πολύ περισσότερο η βοήθειες που μπορεί να προσφέρει στην επιθετική λειτουργία.

Η ενόχληση που αισθάνθηκε ο Νταρίντα στην τελευταία προπόνηση, πριν από το ντέρμπι, ανησύχησε τους ανθρώπους του Αρη κι όταν αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος υποτροπής, που αυτομάτως θα έθετε εκτός πλάνου τον ποδοσφαιριστή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποφασίστηκε να μην ρισκάρουν με τη συμμετοχή του. Ακόμη κι ο ίδιος ο Τσέχος όσο κι αν ήθελε να βρίσκεται στο γήπεδο, ένιωθε πόσο και αντιλήφθηκε ότι ήταν αδύνατο να αγωνιστεί. Κι έτσι ο Μάντζιος είχε να διαχειριστεί ένα απρόοπτο. Και η αλήθεια είναι ότι το διαχειρίστηκε ορθολογικά. Το ζητούμενο, όμως, είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα με τον τραυματισμό του Νταρίντα και το κατά πόσο μπορεί να τον επηρεάσει για τη δύσκολη εβδομάδα που ξεκίνησε με τρία ματς στο διάστημα 23-30 Σεπτεμβρίου (σσ Κυριακή με Παναιτωλικό εντός, Τετάρτη με Ολυμπιακό εκτός και Κυριακή εντός με Κηφισιά).

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης του Τσέχου μέσου και εκεί θα φανεί αν θα χρειαστεί να μείνει κι άλλο στα πιτς ή θα επιστρέψει σε δράση για να είναι διαθέσιμος στο σετ τριών αγώνων που ακολουθεί μέχρι το τέλος του μήνα. 

  Η Σουλούκου... απέλυσε τον Ντε Ρόσι! Έκπληξη με τον επόμενο κόουτς της Ρόμα

Αντιστοίχως και ο Νέβεν Τζούρασεκ, που επίσης δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι, παρ’ ό,τι ήταν στην αποστολή, λόγω των έντονων ενοχλήσεων που είχε στη μέση. Ο Κροάτης μέχρι στιγμής δεν έχει ξεφύγει από τα όρια της υποστηρικτικής λύσης στον άξονα αλλά ήταν απαραίτητος από τη στιγμή που ο Ρουπ αναγκάστηκε να παίξει με ένεση κι επίσης θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μάντζιος μη έχοντας άλλες διαθέσιμες επιλογές αναγκάστηκε να ρισκάρει τη στιγμή που είδε την ομάδα να χρειάζεται “φρέσκο” αίμα και βασίστηκε σε επιλογές που πολύ δύσκολα θα ξανά δούμε μαζί στον ίδιο χώρο, όπως για παράδειγμα το δίδυμο Πάρντο-Βέλεθ στη μεσαία γραμμή.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση για μεταγραφή στην ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό – Έρχεται για τη βασική 11αδα, “ζόρια” για Αλμέιδα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: