Ο νέος Ολυμπιακός ψάχνει εκδίκηση από τη Φράιμπουργκ για τα περσινά!


Ο νέος Ολυμπιακός ψάχνει εκδίκηση από τη Φράιμπουργκ για τα περσινά!


Διαφ.

Από τους 16 παίκτες που είχαν παίξει στο ματς με τη γερμανική ομάδα πριν έναν χρόνο στο Φάληρο, έχουν φύγει οι 12.

Το πρώτο ματς της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League είναι προ των πυλών για τους Πειραιώτες, οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη. Προφανώς, επιθυμούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να γεμίσουν το σακούλι και να μπορέσουν στην Ευρώπη και στο δεύτερο μισό. Το status είναι ακόμη ένας σοβαρός λόγος. Ο Ολυμπιακός απουσιάζει για τρίτη σερί σεζόν από τους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά μετά το 1997 και θέλει να αποδείξει ότι δεν έχασε την αίγλη. Υπάρχει, πάντως, και ένα τελευταίο κίνητρο που είναι ισχυρό: η εκδίκηση προς τη Φράιμπουργκ.

Οι Γερμανοί είχαν παίξει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 15 Σεπτεμβρίου 2022 και είχαν επικρατήσει με 3-0. Τώρα, όμως, θα αντιμετωπίσουν έναν διαφορετικό Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, από τους 16 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε εκείνο το ματς έναν χρόνο μετά έχουν αποχωρήσει 12 από του Ρέντη. Ποιοι είναι αυτοί; Βατσλίκ, Μπα, Σισέ, Κούντε, Βρσάλικο, Άβιλα, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσουκ, Μπόουλερ, Γκάρι Ροντρίγκες και Ουί-Τζο.

  Απόφαση Μεντιλίμπαρ! Ο παίκτης που θα λύσει το πρόβλημα της δημιουργίας

Οι παίκτες που έχουν παραμείνει στο ρόστερ και είχαν μπει σε εκείνη την αναμέτρηση είναι οι: Παναγιώτης Ρέτσος, Πεπ Μπιέλ, Γιώργος Μασούρας και Γιουσέφ Ελ-Αραμπί. Να θυμίσουμε πως ο αγώνας στην έδρα της Φράιμπουργκ έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: