Ατάκες… φωτιά από Βαρούχα για το ΠΑΟΚ – Άρης – "Υπάρχει κόκκινη κάρτα" – Τι είπε για τη φάση του πέναλτι


Ατάκες… φωτιά από Βαρούχα για το ΠΑΟΚ – Άρης – “Υπάρχει κόκκινη κάρτα” – Τι είπε για τη φάση του πέναλτι


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος διαιτητής όπου και πήρε θέση για τις φάσεις που έκριναν το ισόπαλο ντέρμπι του Δικεφάλου του Βορρά με τους Κίτρινους.

Παναγιώτης Βαρούχας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τηλεκριτικός διαιτησίας όπου και αναφέρθηκε στις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, σημειώνοντας πως δικαίως οι «ασπρόμαυροι» ζητούν κόκκινη κάρτα στον Ντουκουρέ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι στον Μοντόγια.

Αρχικά για τη φάση του πέναλτι σημείωσε: «Όταν είδα τη φάση , φαινόταν μία μετατόπιση του χεριού, αλλά ο παίκτης βάζει το ένα χέρι πάνω στο άλλο και προστατεύει την κοιλιά του. Ο διαιτητής δεν μπορεί να δει τη φάση, έχει πλάτη και δεν είναι στο οπτικό πεδίο του βοηθού. Αν κάποιος έπρεπε να παρέμβει ήταν ο VAR, αλλά για εμένα δεν είναι πέναλτι».

Για την δεύτερη κίτρινη  κάρτα στον Ντουκουρέ, «Φάουλ από πλευράς του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, ο Παπαπέτρου έπρεπε να δείξει κόκκινη κάρτα γιατί είναι δεύτερη κίτρινη το αγκάλιασμα της μπάλας από τον παίκτη του Άρη, αλλά ο Μάντζιος επειδή είναι γάτα τον άλλαξε κατευθείαν».

  Πήρε παίκτη που έχει παίξει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό η ΑΕΚ!

Ενώ για το αν υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτι: «Στο πέναλτι υπάρχει πλεονέκτημα, αν υπάρχει αμεσότητα στη φάση και μπει γκολ»,είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι μόνοι σίγουροι στον Ολυμπιακό για Φράιμπουργκ – Το ανακοίνωσε σε Ποντένσε – Ντεμπούτο για νέα μεταγραφή!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: