Αυτούς ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ – Έρχεται ροτέισον στα επόμενα ματς


Αυτούς ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ – Έρχεται ροτέισον στα επόμενα ματς


Διαφ.

Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με το Κίτρινο Υποβρύχιο και ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους παίκτες που θα είναι στη βασική ενδεκάδα.

Τάσος Νικολογιάννης: Έτοιμος για την πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League είναι ο Παναθηναϊκός, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να αναφέρει στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM τις εκτιμήσεις του για την ενδεκάδα, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει δείξει κάτι μέσω των προπονήσεων.

«Δεν έχει δείξει κάτι ο Γιοβάνοβιτς. Εκτίμηση κάνω, θα είναι η ίδια ενδεκάδα με το Αγρίνιο λογικά με μία αλλαγή. Ο Μλαντένοβιτς αντί του Χουάνκαρ. Ο Μπρινιόλι στην εστία, Κώτσιρας δεξιά, Μλαντένοβιτς αριστερά και οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον στα στόπερ. Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ η τριάδα στα χαφ, με τους Μαντσίνι, Παλάσιος στα εξτρέμ και τον Ιωαννίδη στην επίθεση. Αλλαγές θα γίνουν από την άλλη εβδομάδα, με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ γιατί θα έχει δώσει ήδη δύο σερί απαιτητικά ματς με Βιγιαρεάλ και ΑΕΚ, οπότε μετά ίσως να κάνει μια διαχείριση», ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η “μαύρη λίστα” Μαρτίνεθ με δύο κορυφαία ονόματα – Τεράστια συμβόλαια εκτός – Τέλος από Ολυμπιακό μέχρι 30/9


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: