Για αυτό καθυστερεί το ντεμπούτο του Μάρκος Αντόνιο στον ΠΑΟΚ – Νέα δεδομένα και… υπομονή


Για αυτό καθυστερεί το ντεμπούτο του Μάρκος Αντόνιο στον ΠΑΟΚ – Νέα δεδομένα και… υπομονή


Διαφ.

Τι ισχύει με την κατάσταση του Βραζιλιάνου.

ΠΑΟΚ: Ο Μάρκος Αντόνιο βρίσκεται εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει σε αποστολή, μιας που ήρθε από την Λάτσιο με ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον έχει αφήσει πίσω σε σχέση με τους άλλους νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Ο Βραζιλιάνος χαφ είχε υποστεί θλάση στην προετοιμασία της ιταλικής ομάδας και από την πρώτη μέρα στις προπονήσεις, βρίσκεται σε φάση ενός προγράμματος αποθεραπείας προκειμένου να μπει με την ομάδα όσο πιο σύντομα – αλλά και με ασφάλεια – γίνεται. Σύμφωνα με τα όσα προέκυπταν τις προηγούμενες μέρες ο 23χρονος μέσος φαινόταν πως είχε ελπίδες για να μπει στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Ζωσιμάδες», αλλά τα δεδομένα πιθανόν να έχουν διαφοροποιηθεί, αφού ο παίκτης έχει ένα οίδημα στον γοφό που τον εμποδίζει να φτάσει στο μάξιμουμ της απόδοσης του στην προπόνηση.

Βάσει των όσων έχουν συμβεί στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, ο Μαρκος Αντόνιο δεν θα δώσει το παρών στα Γιάννενα και θα οι επόμενες ημέρες θα είναι σημαντικές για το πότε θα είναι διαθέσιμος στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο καλό σενάριο ίσως να προλάβει να παίξει σε κάποιο από τα παιχνίδια μέχρι την διακοπή του Οκτωβρίου, ειδάλλως θα πρέπει να περιμένει ο Λουτσέσκου για να τον υπολογίζει μετά την διακοπή και την επιστροφή της ομάδας στην δράση, που είναι προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβρίου.

  Αστέρια της Γιουνάιτεντ δεν ξέχασαν τον Μαρτιάλ - Οι ευχές λόγω ΑΕΚ

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όποιος τους προλάβει: Οι 10 Έλληνες ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι – Δύο top ονόματα στη λίστα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: