Ο Αταμάν υποκλίθηκε στον Παύλο Γιαννακόπουλο – Τι είπε για το τουρνουά της Ρόδου (vid)


Ο Αταμάν υποκλίθηκε στον Παύλο Γιαννακόπουλο – Τι είπε για το τουρνουά της Ρόδου (vid)


Διαφ.

Ο Τούρκος τεχνικός εξέφρασε το σεβασμό του στον Παύλο Γιαννακόπουλο και τοποθετήθηκε για τα φιλικά της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για μια συναρπαστική σεζόν και οι φίλοι του Εξάστερου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους στο ΟΑΚΑ. Το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, πλέον, έχει γίνει θεσμός και ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τα συναισθήματά του. Παράλληλα, ο Τούρκος κόουτς σχολίασε τα όσα έχει κάνει ως τώρα το Τριφύλλι στις φιλικές αναμετρήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Τα συναισθήματα μου είναι πολύ διαφορετικά γιατί τα προηγούμενα χρόνια ερχόμουν ως φιλοξενούμενος. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, όσα έκανε όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και το ευρωπαϊκό. Έκανε ομάδες πλούσιες με αστέρια και σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Τώρα ως προπονητής αυτού του μεγάλου συλλόγου, ελπίζω να έχουμε ένα καλό τουρνουά. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα που χτίζουμε, όπως και αστέρια της Ευρωλίγκας”.

Για τα φιλικά ματς του Τριφυλλιού:

  Έσκασε μεταγραφή στον μπασκετικό Ολυμπιακό - Ανακοίνωση μεσημέρι Σαββάτου!

”Πριν μια εβδομάδα ήμασταν στη Ρόδο. Παίξαμε πολύ άσχημα επιθετικά στο πρώτο μας φιλικό παιχνίδι, στο δεύτερο είδαμε βελτίωση. Τώρα είναι ευκαιρία να δούμε όλη την ομάδα μαζί. Ο Βιλντόζα δε νομίζω να παίξει, είναι ακόμα τραυματίας. Είναι σημαντικό τουρνουά γιατί τώρα βάζουμε περισσότερα πράγματα στην τακτική μας. Θα δούμε που βρισκόμαστε, όμως η πραγματικότητα είναι πως η Ευρωλίγκα ξεκινάει σε δύο εβδομάδες και είναι ευκαιρία να δούμε την κατάστασή μας”.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: