Άρθρο-κράξιμο μετά την αποχώρηση Ιτούδη από την Εθνική: "Δεν ήταν έκπληξη" – "Πολιτισμένα πράγματα"!


Άρθρο-κράξιμο μετά την αποχώρηση Ιτούδη από την Εθνική: "Δεν ήταν έκπληξη" – "Πολιτισμένα πράγματα"!


Διαφ.

Ο Δημήτρης Καρύδας γράφει για την αποχώρηση του Δημήτρη Ιτούδη από την εθνική ομάδα και καταθέτει πολλά ερωτηματικά και αμφιβολίες για το μέλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος
 

Η αποχώρηση του Δημήτρη Ιτούδη από τον πάγκο της εθνικής ομάδας δεν αποτέλεσε έκπληξη. Τουλάχιστον για όσους ξέραμε ορισμένα πράγματα ή για όσους μπορούσαν να διαβάσουν πίσω από τις γραμμές στις ‘’διαρροές’’ δημοσιογράφων που πρόσκεινται φιλικά στην ομοσπονδία. Προφανώς το ζητούμενο το διάστημα που μεσολάβησε από το τέλος του παγκοσμίου μέχρι την ημέρα που ο Ιτούδης ανακοίνωσε ένα ‘’βελούδινο’’ διαζύγιο ήταν αρκετό για να λυθούν οι όποιες διαφορές των δύο πλευρών.

Ο ίδιος ο Ιτούδης είχε πει στη Μανίλα ότι ‘’έχω συμφωνία τριών ετών και από την πλευρά μου σκοπεύω να την τιμήσω’’. Όπως λέγεται οι δύο πλευρές κατέληξαν σε μια συμφωνία, ο Ιτούδης πήρε τα χρήματα της τρίτης χρονιάς από την ομοσπονδία και αποχώρησε θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας. Όλα καλά και όλα ωραία μπορεί να πει κάποιος…Πολιτισμένα πράγματα.

  Αταμάν: "Πάμε να πάρουμε το 8ο" - Σλούκας: "Το έχει πει και ο Ομπράντοβιτς"

Η συνέχεια ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: