Το κρυφό όπλο του Ολυμπιακού – Κάτοχος της Euroleague με χέρι – αλφάδι και 42.8% στα τρίποντα (ΒΙΝΤΕΟ)


Το κρυφό όπλο του Ολυμπιακού – Κάτοχος της Euroleague με χέρι – αλφάδι και 42.8% στα τρίποντα (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Σε κάθε μεταγραφή ή αποχώρηση κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Οι Πειραιώτες έχασαν πολλά με την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ, αλλά κέρδισαν και έναν παίκτη, τον Άλεκ Πίτερς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν η… σκιά του Βούλγαρου άσου που έκανε εκπληκτική σεζόν και δεν μπορούσε να δείξει την πραγματική του αξία, αφού είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οπως φάνηκε και από το πρώτο δυνατό φιλικό επιπέδου Euroleague με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας, ο Άλεκ Πίτερς θα έχει πιο ενεργό ρόλο στους Πειραιτώτες. Ο κάτοχος της Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2019 δεν είναι ένας απλός παίκτης, καθώς έχει παίξει στο ΝΒΑ με τους Φοίνιξ Σανς και έχει φορέσει τις φανέλες της Εφές και της Μπασκόνια.

Δεν είναι τυχαίο πως αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 19 πόντους, μαζεύοντας παράλληλα και 8 ριμπάουντ. Μέχρι στιγμής στην καριέρα του ο Πίτερς έχει ποσοστό 42.8% στα τρίποντα και 53.3% στα δίποντα.

Στις 10 Ιουλίου 2022, ο Πίτερς υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και έχει ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ελλάδας, το Κύπελλο Ελλάδας, και το Πρωτάθλημα Ελλάδας, ενώ στόχος του είναι να σηκώσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του την Euroleague.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: