Ανατροπή με Αγγελόπουλους – Φέρνουν φόργουορντ-"ρουκέτα" στον Ολυμπιακό – 11,6 π. μέσο όρο!


Ανατροπή με Αγγελόπουλους – Φέρνουν φόργουορντ-"ρουκέτα" στον Ολυμπιακό – 11,6 π. μέσο όρο!


Διαφ.

Οι Πειραιώτες επανήλθαν για την περίπτωσή του και ελπίζουν αυτή τη φορά η απάντηση να είναι θετική – Ήδη υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία!

Στην τελική ευθεία για να κλείσει τον παίκτη που θα ολοκληρώσει το ρόστερ του βρίσκεται ο Ολυμπιακός και, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τις τελευταίες ώρες έχει επανέλθει δυναμικά για την απόκτηση του 24χρονου φόργουορντ της Ζαλγκίρις, Ιγκνας Μπραζντέικις!

Στις αρχές Σεπτεμβρίου οι Πειραιώτες είχαν προσαθήσει ξανά να φέρουν στην Ελλάδα τον Μπραζντέικις, αλλά δεν τα είχαν καταφερει τότε.

Τώρα υπάρχει πληροφορία που αναφέρει ότι ο παίκτης έχει συφωνήσει ήδη ή ότι είναι πολύ κοντά στο να το κάνει.

Ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Μπραζντέικις διετές συμβόλαιο αξίας 1.8 εκατομμυρίων συνολικά και περιμένει πλέον επίσημα να τον κάνει δικό του, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Ο Μπραζντέικις την χρονιά, που μας πέρασε, είχε στην Ευρωλίγκα 11.6 πόντους και 2.9 ριμπάουντ ανά ματς. Στο πρόσφατο Παγκόσμιο κύπελλο ο Λιθουανός παίκτης είχε με την εθνική 11 πόντους, 3.5 πόντους και 2.5 ασίστ. Στο δε θρίαμβο της Λιθουανίας επί της Ελλάδας έκανε το τέλειο παιχνίδι με 18 πόντους, χάνοντας μόλις μία βολή.

  Τους εξαφάνισε από Ολυμπιακό!Ποιους δεν βάζει ο Μεντιλίμπαρ - Διπλή εξήγηση
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: