Άρθρο-τομή για Αλμέιδα – Να το κρεμάσουν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ – "Βάλτε του δύσκολα"!


Άρθρο-τομή για Αλμέιδα – Να το κρεμάσουν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ – "Βάλτε του δύσκολα"!


Διαφ.

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει ξανά για τον Ματίας Αλμέιδα που έχει βαλθεί και επιμένει να αλλάξει την νοοτροπία του ΑΕΚτζή.

Ο καλός Θεός του ποδοσφαίρου τον έστειλε στα μέρη μας νωρίς το καλοκαίρι του 2022. Χιλιοταλαιπωρημένη η ΑΕΚ, αλλά επιτέλους έβρισκε τον άνθρωπο που θα την έπαιρνε από το χέρι να την βγάλει από την μαυρίλα της. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει βαλθεί να αλλάξει την ΑΕΚ πολυεπίπεδα. Από τον τρόπο που σκέφτεται, βλέπει και αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο. Από τον πρώτο, μέχρι τον τελευταίο. Και έχει καταφέρει αρκετά, όχι τα πάντα. Αλλά αρκετά. Για 1 χρόνο και κάτι που είναι εδώ, έχει αποδοχή σε ποσοστά… Κούβας και απόλυτη στήριξη από τη διοίκηση και την κοινωνία της ΑΕΚ. Αυτό κρατάμε και προχωράμε, διότι αυτό είναι η βάση για να πετύχεις. Η στήριξη και η εμπιστοσύνη.

  "Καμπανάκι" Ντέμη σε ΑΕΚ για μεταγραφές, Μαρσιάλ και τραυματισμούς!

Ο Αλμέιδα έχει βαλθεί επίσης να αποδείξει ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χαμένο παιχνίδι. Και ας είναι το πιο δύσκολο ματς του… κόσμου, όπως αυτό με την Μπράιτον στην Αγγλία, ανάμεσα σε ντέρμπι με Ολυμπιακό εντος και Παναθηναϊκό εκτός. Πολλοί συζητούσαν αν πρέπει να διαλέξει ματς να χτυπήσει η ΑΕΚ, αν πρέπει να αφήσει το ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Μπράιτον για να πάρει τα ντέρμπι. Στην νοοτροπία Αλμέιδα δεν υπάρχουν αυτά, δεν χωρούν στο winning spirit του.

Η συνέχεια ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: