Βαθιά το χέρι στην τσέπη για Μπραζντέικις οι Αγγελόπουλοι – Μεγάλο ποσό στη Ζαλγκίρις – Οι όροι του deal!


Βαθιά το χέρι στην τσέπη για Μπραζντέικις οι Αγγελόπουλοι – Μεγάλο ποσό στη Ζαλγκίρις – Οι όροι του deal!


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα με τον παίκτη και την ομάδα του και φυσικά θα ολοκληρώσουν μία πολύ σημαντική μεταγραφή, βγάζοντας βέβαια ένα σημαντικό ποσό από τα ταμεία τους.

Θέμα χρόνου είναι να τελειώσει οριστικά η απόκτηση του Ίγκνας Μπραζντέικις από τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με τον Λιθουανό φόργουορντ όσο και με την Ζαλγκίρις.

«Πολύ δύσκολα θα χαλάσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, απομένουν μόνο οι υπογραφές», τόνισε μάλιστα ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡFM 94.6, επισημαίνοντας ότι η ομάδα της Λιθουανίας θα λάβει ένα μεγάλο ποσό από τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός θα καταβάλει περίπου 500.000 ευρώ στη Ζαλγκίρις για την μεταγραφή, ενώ το συμβόλαιο του Μπραζντέικις θα έχει διετή διάρκεια, με ετήσιες απολαβές περί τις 900.000 ευρώ.

Ο αριστερόχειρας άσος, την περσινή σεζόν, στην πρώτη του παρουσία στην Euroleague, είχε 11,6 πόντους (31.3% στο τρίποντο), 2,9 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 22’24” μ.ο συμμετοχής.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ στον Ολυμπιακό με ΜακΚίσικ – “Προβληματισμός” Μπαρτζώκα – Νέα μεταγραφή μετά τον Μπραζντέικις!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: