6Χ6 με Φόντεν και Χάαλαντ η Σίτι τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)


6Χ6 με Φόντεν και Χάαλαντ η Σίτι τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Παίζοντας για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες η Σίτι κέρδισε 2-0 τη Νότιγχαμ και παρέμεινε στην πρώτη θέση της Premier με το απόλυτο των νικών σε έξι ματς. Ισοπαλία στα Λούτον-Γουλβς και Κρίσταλ Πάλας-Φούλαμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο, λόγω και των αρκετών απουσιών της, νίκησε με 2-0 τη Νότιγχαμ στο «Ετιχάντ», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα -κάτοχος του τίτλου και πρωτοπόρος- χωρίς τους Μπερνάρντο Σίλβα, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Τζον Στόουνς πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στα γρήγορα γκολ των Φόντεν (7′) και Χάαλαντ (14′). 

Για τη Φόρεστ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν στον πάγκο, καθώς ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Στιβ Κούπερ, προτίμησε τον Ματ Τέρνερ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί και πέρα η Λούτον πήρε τον πρώτο βαθμό τη φετινή σεζόν στην Premier League, μετά το 1-1 στην έδρα της κόντρα στη Γουλβς. Η «νεοφώτιστη» έχασε την ευκαιρία να πάρει την πρώτη νίκη της, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως οι «λύκοι» αγωνίστηκαν από το 39ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπελγκάρντ.

  Ο Τζολάκης απαντάει στο ερώτημα όλων για την εικόνα του φετινού Ολυμπιακού!

Τέλος ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το «μικρό» ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ. 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: