"Πονοκέφαλος" για Γιοβάνοβιτς – Εκτός αποστολής με ΑΕΚ ο Αϊτόρ – Αυτός ο λόγος (ΦΩΤΟ)


“Πονοκέφαλος” για Γιοβάνοβιτς – Εκτός αποστολής με ΑΕΚ ο Αϊτόρ – Αυτός ο λόγος (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ με τον Σέρβο τεχνικό να αφήνει εκτός αποστολής τον Ισπανό ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Με πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πράσινων για το ντέρμπι με την ΑΕΚ μιας και όπως έγινε γνωστό ο Αϊτόρ είχε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ στο ίδιο δάχτυλο που είχε χτυπήσει στον αγώνα με τον ΠΑΣ και παρά τις προσπάθειες να δώσει το παρών δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός όπως και οι Βαγιαννίδης, Βέρμπιτς.

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (25/9, 21:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βαγιαννίδης. Θεραπεία έκανε ο Αϊτόρ λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο“, αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακύρωσε μεταγραφή του ΠΑΟ η Βιγιαρεάλ – Βαρύ κλίμα για κορυφαίο όνομα, τον… διώχνει ο Γιοβάνοβιτς!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: