Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός πρέπει να χτίσει πάνω στην πρωτιά που έχει"


Νικολακόπουλος: “Ο Ολυμπιακός πρέπει να χτίσει πάνω στην πρωτιά που έχει”


Διαφ.

Το δικό του σχόλιο έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ σχετικά με το πώς πρέπει να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός τη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά το διπλό της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Για την ανάγκη να… χτίσουν οι Ερυθρόλευκοι πάνω στην πρώτη θέση που έχει στο πρωτάθλημα μετά από πέντε αγωνιστικές τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέροντας ότι μετά το αποτέλεσμα της Λεωφόρου οι Πειραιώτες παραμένουν στην πρώτη θέση ακόμα και αν κερδίσουν τα εξ αναβολής παιχνίδια τους ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Παράλληλα πρόσθεσε πως είναι σημαντικό ότι είναι πρώτοι έστω και σε αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, γιατί πέρσι σε πρωτάθλημα 36 αγωνιστικών ήταν πρώτος μόνο στην πρεμιέρα, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτό και να παραμείνει πρώτος κερδίζοντας τον Άρη, ενώ σημείωσε πως αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ο Έσε θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Κίτρινους, έστω και με το πρόβλημα στην μύτη του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάος με Κέτσε-Νικολογιάννη: “Έτσι παίζει η ΑΕΚ, τρώει πόδια και όχι κάρτες” – Τσούτσικας: “Το παίρνω προσωπικά” (audio)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: