"Kαμπανάκι" από παλαίμαχο του Άρη – "Γρίφος η ομάδα – Έχει παρουσιάσει δύο πρόσωπα" – Ατάκα για Ντέλια, Μορόν


“Kαμπανάκι” από παλαίμαχο του Άρη – “Γρίφος η ομάδα – Έχει παρουσιάσει δύο πρόσωπα” – Ατάκα για Ντέλια, Μορόν


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής.

Σάκης Πρίττας: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη  μιλώντας μεταξύ άλλων για τον Λορέν Μορόν, την φετινή εικόνα των «κιτρινόμαυρων».

«Ο Άρης φέτος είναι ένας γρίφος, γιατί έχει παρουσιάσει δύο πρόσωπα. Η έλευση του νέου προπονητή έχει δώσει αισιοδοξία και ψυχολογία στην ομάδα. Έχει συμμαζέψει πολύ την ομάδα, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, Αυτός  είναι ο άσσος στο μανίκι του. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται πάνω στην άμυνα». 

Για τη σύγκριση ανάμεσα σε Μορόν και Κωνσταντέλια: «Νομίζω πως και οι δύο βοηθήσανε τις ομάδες τους,  με δύο όμορφα γκολ. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε, και οι δύο ξεκίνησαν καλά τη χρονιά και μακάρι να συνεχίσουν έτσι.

 Για το γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου: «Θα το χαρακτήριζα ιστορικό γεγονός, το ότι  ο Χριστοδουλόπουλος έχει σκοράρει και με τις 5 μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν έχει μόνο παίξει αλλά έχει σκοράρει και με τις 5. Μακάρι να προσφέρει στον Άρη».

Για την γενικότερη αγάπη του για την ομάδα του Άρη: «Πηγαίνω στα ματς του Άρη, δεν χάνω παιχνίδι αν δεν υπάρχει κάτι σοβαρό οικογενειακό. Δίνω το παρών γιατί είναι η ομάδα που αγαπώ », είπε ο Σάκης Πρίττας.

  Ο Πελίστρι ποζάρει με φανέλα του Παναθηναϊκού από το 1934! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψυχάρα η ΑΕΚ στη Λεωφόρο! Εργαλείο του Αλμέιδα ο Πινέδα – Ευτυχώς κάποιοι Παναθηναϊκοί αποδοκίμασαν


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: