Αποθέωσε Κωνσταντέλια ξένος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – "Κάνει τη διαφορά" – Τι είπε για Μεϊτέ


Αποθέωσε Κωνσταντέλια ξένος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – “Κάνει τη διαφορά” – Τι είπε για Μεϊτέ


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Αρμάντο Φουτσίνι: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα και μίλησε για το παιχνίδι των δύο ομάδων που είδε από κοντά, τον Κωνσταντέλια που του έκανε εντύπωση με την απόδοσή του ενώ τόνισε ο Μεϊτέ χρειάζεται χρόνο.

«Το 2019 ήμουν βοηθός του Σονγκ στην Κ23 του Καμερούν, τώρα είμαι προπονητής στην ίδια ομάδα. Υπάρχει ταλέντο και πρέπει να γίνει ένα πλάνο για να έρθουν παίκτες στον ΠΑΟΚ ή στην Ελλάδα γενικότερα» τόνισε αρχικά.

Για το ΠΑΣ-ΠΑΟΚ: «Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τελευταία, όλοι λένε πως έκανε μια επαγγελματική νίκη με τον ΠΑΣ. Είδα καλά στοιχεία στην ομάδα, ο Κωνσταντέλιας ήταν πολύ καλός και έκανε τη διαφορά στο γήπεδο. Δεν μιλάω μόνο για τα γκολ του, γενικότερα η απόδοσή του ήταν εξαιρετική. Ο ΠΑΟΚ πίσω έχει εμπειρία και ειδικά με τον Βιεϊρίνια. Χρειάζεται χρόνο ο Μεϊτέ. Ο ΠΑΣ ήταν καλός τακτικά, έχει καλό προπονητή».

  Θλάση ο Γκαρσία, χάνει το ντέρμπι! Θέμα και με Άμραμπατ στη ΑΕΚ

Για παλιούς του συμπαίκτες: «Μιλάω αρκετά με τον Πουρλιοτόπουλο, έχω συναντήσει και τον Ζαγοράκη, έχουμε μια επαφή», είπε ο Αρμάντο Φουτσίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψυχάρα η ΑΕΚ στη Λεωφόρο! Εργαλείο του Αλμέιδα ο Πινέδα – Ευτυχώς κάποιοι Παναθηναϊκοί αποδοκίμασαν


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: