"Μεγάλο το «πρέπει» για Παναθηναϊκό – Έχει να νικήσει 6 χρόνια στην Τρίπολη – Η πιθανή ενδεκάδα" (Vid)


“Μεγάλο το «πρέπει» για Παναθηναϊκό – Έχει να νικήσει 6 χρόνια στην Τρίπολη – Η πιθανή ενδεκάδα” (Vid)


Διαφ.

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM. Τι είπε για τα ματς με Αστέρα και ΠΑΟΚ, για την πιθανή 11άδα στην Αρκαδία και τον Μάρκους Μπεργκ.

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» στάθηκε στην αναγκαιότητα, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, οι «πράσινοι» να πάρουν τόσο το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Αστέρα όσο και το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ειδικά για το πρώτο χρονικά ματς, στην Τρίπολη, υπενθύμισε ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται πάρα πολύ εκεί, αφού έχει να κερδίσει από τον Φεβρουάριο του 2017, επί Μαρίνου Ουζουνίδη. Τότε το «τριφύλλι» είχε επικρατήσει εμφατικά με σκορ 5-0. Σε επίπεδο 11άδας, τόνισε ότι αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι της Δευτέρας, σχολιάζοντας και την αποστολή, που έγινε γνωστή λίγο νωρίτερα. Εξήγησε, δε, σε σχετική ερώτηση των Πανούτσου-Καρπετόπουλου, ότι αν προκύψει κάποιο απρόοπτο με τον Κώτσιρα και με δεδομένο ότι ο Βαγιαννίδης είναι ακόμη εκτός, μπορεί να παίξει δεξιά ο Γεντβάι.

  Μονακό-Μπαρτσελόνα παρακολουθεί ο Μάικλ Τζόρνταν (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος, συζήτησε με τους δύο παραγωγούς της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας την απόσυρση του Μάρκους Μπεργκ από το ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι ο Σουηδός επιθετικός έμεινε στην ιστορία του Παναθηναϊκού, βάζοντας τη σφραγίδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ακριβότερος στόπερ των Big 4 για αντι-Μάγκνουσον – 27χρονος Βραζιλιάνος ζήτησε κι έμεινε ελεύθερος 8/9!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: