"Κλείνει στόματα" η πιο υποτιμημένη μεταγραφής της χρονιάς – Έχει… θέμα ο Μπιέλ – Άλλη κλάση ο Γιόβετιτς!


“Κλείνει στόματα” η πιο υποτιμημένη μεταγραφής της χρονιάς – Έχει… θέμα ο Μπιέλ – Άλλη κλάση ο Γιόβετιτς!


Διαφ.

Ο “πονοκέφαλος” Μαρτίνεθ και τι συμβαίνει με τον Ισπανό. Οι Πειραιώτες με την καλύτερή τους εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο… σκόρπισαν τον Άρη κι έκοψαν τα χαμόγελα σε όσους βιάστηκαν να μιλήσουν για γκέλα. Ποιοι ξεχώρισαν, ο συγκλονιστικός Φορτούνης και η “σφραγίδα” των Μπιέλ και Γιόβετιτς.

Ολυμπιακός: Όσα έγιναν απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποτελούν την τρανή δικαίωση των όσων είπε χθες ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε τονίσει πως ο Ολυμπιακός «πρέπει να κάνει δυνατή τη γέφυρά του γιατί οι αντίπαλοι προσπαθούν να την… γκρεμίσουν». Ο Άρης ήταν το πρώτο σοβαρό τεστ εντός έδρας και οι ερυθρόλευκοι πήραν καλό βαθμό. Με ένα πρώτο ημίχρονο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους πήραν προβάδισμα, όλα έδειχναν ότι θα πάρουν μια άνετη επικράτηση.

Όσα έγιναν απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποτελούν την τρανή δικαίωση των όσων είπε χθες ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός τεχνικός είχε τονίσει πως ο Ολυμπιακός «πρέπει να κάνει δυνατή τη γέφυρά του γιατί οι αντίπαλοι προσπαθούν να την… γκρεμίσουν». Ο Άρης ήταν το πρώτο σοβαρό τεστ εντός έδρας και οι ερυθρόλευκοι πήραν καλό βαθμό. Με ένα πρώτο ημίχρονο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους πήραν προβάδισμα, όλα έδειχναν ότι θα πάρουν μια άνετη επικράτηση.

Αλλά η ομάδα του Μάντζιου έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε αμέσως. Αυτή ήταν η αφύπνιση για τους Πειραιώτες. Κατάλαβαν πως υπάρχει σοβαρός αντίπαλος. Κι αν το γκολ τους ξύπνησε, το δοκάρι του Νταρίντα λίγο μετά τους ταρακούνησε. Κι από εκείνο το σημείο η ομάδα του Μαρτίνεθ δεν κοίταξε πίσω. Έπρεπε να κερδίσει και το έκανε εμφατικά.

  Η μέρα που ο Κρόιφ έχασε με 8-2 από τον Κούμαν και η εκδίκηση του!

Οι παίκτες που κουβάλησαν το βιολί ο καταλυτικός Έσε και ο ανεβασμένος Μαντί Καμαρά. Αυτοί που το έπαιξαν, ποιοι άλλοι; Το δίδυμο Φορτούνης – Ελ Αραμπί. Για τον πρώτο είναι μια δικαίωση όσα κάνει φέτος. Πιο σωστά, αποτελεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη το ξεκίνημα που έχει κάνει. Του αφαίρεσαν το περιβραχιόνιο, του έβγαλαν το ”7” από τη φανέλα αλλά κανείς δεν μπόρεσε να του στερήσει το χάρισμα. Αυτό το χάρισμα που όταν το συνδυάζει με το σημερινό τσαγανό, γίνεται σύνθημα στην κόκκινη εξέδρα. Κι ας χάνει πέναλτι.

Κι αν ο Φορτούνης μας συστήνεται ξανά, το έτερον ήμισυ δείχνει ότι δεν ήταν ”φωτοβολίδα”. Ο Ελ Κααμπί το πάει για μετονομασία σε… Ελ ”Καραμπί” με αυτά που κάνει έως τώρα και αξίζει τους ύμνους που λαμβάνει. Η δυσπιστία για την επιλογή του είχε πιάσει…ταβάνι, θεωρούνταν ανέφικτο παίκτης παρόμοιου προφίλ με αυτό του Ελ Αραμπί όταν ήρθε να πιάσει. Αλλά, ο Μαροκινός έστειλε άπαντες στον… κουβά και κρατάει τον Ολυμπιακό στην κορυφή!

Κλάση φορ ο Γιόβετιτς

  Αποφάσισε ο Αλόνσο για την 11αδα - Τι θα κάνει με Ουναΐ και Μπακασέτα

Μπορεί ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί να είναι ο άνθρωπος, από τον οποίο… ξεκινά η ενδεκάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά ο Στέφαν Γιόβετιτς έρχεται με φόρα και δημιουργεί “ευχάριστο πονοκέφαλο” στον προπονητή του. Ο Μαυροβούνιος αγωνίστηκε λίγο, εντούτοις κατάφερε να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς. Η ποιότητά του είναι δεδομένη, το εύκολο γκολ φαίνεται πως το έχει και το γεγονός ότι αρχίζει να “ζεσταίνεται” αποτελεί σούπερ εξέλιξη για τους Πειραιώτες.

Ο Πεπ Μπιέλ έκανε επίσης αισθητή την παρουσία του αγωνιζόμενος ως αλλαγή, σέρβισε το γκολ στον Γιόβετιτς και θα μπορούσε να σκοράρει ο ίδιος αν δεν σπαταλούσε τεράστια ευκαιρία στο 87′. Ο Ισπανός δεν θεωρείται πια βασικός εξαιτίας της αστάθειας που παρουσιάζει συνήθως στην απόδοσή του, ωστόσο δεν μοιάζει διατεθειμένος να συμβιβαστεί με αυτό και παλεύει για να το αλλάξει. Είναι πάντως “μανούλα” στο να μπαίνει ως αλλαγή όταν ο Ολυμπιακός προηγείται, αφού βρίσκει χώρους και κάνει ζημιά στις αντίπαλες άμυνες. Ωστόσο, θα πρέπει να λύσει το μάλλον… ψυχολογικό του θέμα, καθώς η ευκαιρία που έχασε ΚΑΙ σήμερα, δεν χάνεται.

Από την πλευρά του, ο Όλα Σολμπάκεν μοιάζει να θέλει ακόμα χρόνο καθώς είναι εμφανές ότι δεν έχει προσαρμοστεί στο παιχνίδι της νέας του ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Σφήνα” Ολυμπιακού-ΠΑΟ για Νο1 στόχο του ΠΑΟΚ – Ομάδα Premier για Λιβάι-Παυλίδη… καραμπόλα με Άρσεναλ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: