Τρελό σενάριο για μεγάλη ελληνική ομάδα – "Μεταγραφή" top class επιθετικού τέλη Σεπτέμβρη – Διαβάστε όνομα


Τρελό σενάριο για μεγάλη ελληνική ομάδα – "Μεταγραφή" top class επιθετικού τέλη Σεπτέμβρη – Διαβάστε όνομα


Διαφ.

Μία από τις πολλές ανάγκες που “φωνάζουν” στο ρόστερ του Αρη είναι η περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Δεν υπάρχει καμία λογική εξάλλου στη… μοναξιά του Λορέν Μορόν και θα στοιχειοθετεί έγκλημα (ακόμη ένα) αν δεν γίνει άμεσα κίνηση να προστεθεί κι άλλος φορ πίσω από τον Ισπανό.

Όμως γίνονται δεύτερες σκέψεις για τον Άντρε Γκρέι και την πιθανότητα ενεργοποίησής του, ειδικά από τη στιγμή που δεν φαίνεται οι δύο πλευρές να μπορούν να βρουν μια κοινή γραμμή ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του Τζαμαϊκανού. 

Οι σχέσεις τους βρίσκονται σε οριακό σημείο, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει αντιστροφή του κλίματος με υποχωρήσεις και των δύο πλευρών και τελικά να δημιουργηθούν προϋποθέσεις επιστροφής του Τζαμαϊκανού στην ομάδα. Προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει και η θετική γνώμη του Άκη Μάντζιου, αρκεί να διαπιστώσει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι διατεθειμένος να δουλέψει προς όφελος της ομάδας και να πάρει δεύτερη ευκαιρία.

  Δεν είναι πλάκα! 25χρονος άσος τής Λίβερπουλ θέλει να αγοράσει τη Ναντ

Ωστόσο, πάντα υπάρχει και η προοπτική της μεταγραφής και πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Αρη έχουν λοκάρει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση επιθετικού την οποία και θέλουν να προχωρήσουν και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις εντός του επόμενου 24ωρου.

Πηγή: Metrosport

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: