Συγκλονιστική στιγμή με Μπράτσο στον πάγκο – "Τότε καταλάβαμε τι συνέβη" – Στα καλύτερά του ο Τάισον, με… Μπάμπα!


Συγκλονιστική στιγμή με Μπράτσο στον πάγκο – “Τότε καταλάβαμε τι συνέβη” – Στα καλύτερά του ο Τάισον, με… Μπάμπα!


Διαφ.

Τα… παρελκόμενα της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Βόλου μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά το 3-0 επί του Βόλου και ενόψει των δύσκολων αγώνων με Παναθηναϊκό και Άιντραχτ, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμέναμε ένα εύκολο ματς, αφού ο Βόλος είναι μέχρι στιγμής αδύναμος. Στο τέλος του αγώνα, όσοι είμαστε στο γήπεδο, αντιληφθήκαμε το σοκ των ανθρώπων του Βόλου, για την ενημέρωση που είχαν για την κατάσταση στην πόλη. Ο κ. Μπράτσος μας ζήτησε συγγνώμη και τόνισε πως το μυαλό του είναι αλλού. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Στο τέλος καταλάβαμε τι συνέβη. Έγινε κάτι σαν σύσκεψη στον πάγκο του Βόλου και νομίζαμε ότι είχε απολυθεί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός, με ευκαιρίες και πολύ καλός στη δημιουργία. Εξαιρετικός ο Τάισον, ο οποίος είναι στα καλύτερά του στα 35 του, και όταν έχει μαζί τον Μπάμπα πολλαπλασιάζεται η δυναμική του. Ζητούμενο ήταν και η απόδοση του Σαμάτα, ο οποίος έδειχνε αγχωμένος επειδή δεν σκόραρε, ενώ παράλληλα βοηθούσε με τον τρόπο του την ομάδα», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Στα χάιλαϊτ η στιγμή που παίρνει το περιβραχιόνιο ο Τσιγγάρας, που στέλνει ένα μήνυμα σε όλους μέσα στον ΠΑΟΚ. Γενικά ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλά, χωρίς προβλήματα τραυματισμών και πάει σε δύο ματς που μπορεί να του δώσουν από τρεις βαθμούς, για την Ελλάδα και την Ευρώπη, με τον Παναθηναϊκό και την Άιντραχτ, αντίστοιχα».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπιασε το… Τζόκερ με Τάισον ο ΠΑΟΚ – Για αυτό “φώναζε” για Μπότο ο Λουτσέσκου – Φοβερή στιγμή με Σαμάτα


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: