Στάθηκε και στην κούραση ο Αλμέιδα – "Είναι παιχνίδια που δεν πείθουμε αλλά…" – Αυτό δημιούργησε πρόβλημα στην ΑΕΚ


Στάθηκε και στην κούραση ο Αλμέιδα – “Είναι παιχνίδια που δεν πείθουμε αλλά…” – Αυτό δημιούργησε πρόβλημα στην ΑΕΚ


Διαφ.

Στο γεγονός των συνεχόμενων παιχνιδιών που έχει ως αποτέλεσμα τις μέτριες εμφανίσεις στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Αργεντίνος τεχνικός μετά τη νίκη της ΑΕΚ.

Ματίας Αλμέιδα: Στο καλό πρώτο μέρος της ΑΕΚ, αλλά και στην κούραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Αργεντίνος τεχνικός, μετά τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.

«Σε ένα μέρος όπου η ομάδα ξεκίνησε καλά. Βάλαμε τον αντίπαλο στο δικό του μισό και δεν του επιτρέψαμε να βγει. Με κάποιους δρόμους που δημιουργήσαμε για να φτάσουμε στο αντίπαλο τέρμα, άλλους καλούς, άλλους κακούς. Στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω έλλειψης ενέργειας, εξαιτίας ότι δεν συνεχίσαμε οργανωμένα, αλλά και τις αλλαγές του αντιπάλου μας δημιούργησε κάποια προβλήματα στο τέλος.

Είναι παιχνίδια που δεν μπορούμε να πούμε ότι μας πείθουν, αλλά έπρεπε να πάρουμε αυτή τη νίκη γιατί μας έλειπε από το γήπεδό μας. Επίσης, το ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, έχει αρχίσει και φαίνεται. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αλλά σε κάποιους παίκτες φαίνεται η κούραση και είναι φυσιολογικό», είπε ο Ματίας Αλμέιδα.

  Πιο κοντά στην έξοδο ο Βαγιαννίδης - Πίεση σε... Αλαφούζο λόγω Ροντινέι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ματς-Θρίλερ από αφέλεια! Έσωσε την ΑΕΚ ο Χατζισαφί – Δεν εκτελείς έτσι πέναλτι όταν ο κόσμος καίγεται


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: