Τρομερό αυτό που συμβαίνει με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό – "Έπιασε" Τζιοβάνι – Στην κορυφή των σκόρερ!


Τρομερό αυτό που συμβαίνει με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό – "Έπιασε" Τζιοβάνι – Στην κορυφή των σκόρερ!


Διαφ.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ολυμπιακού και ήδη βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 5 τέρματα στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Super League, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της λίγκας.

 

Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων, όμως, έχει φτάσει σε όλες τις διοργανώσεις τα 9 τέρματα και αυτό είναι ένα επίτευγμα που το σημείωσαν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά στην πρώτη τους σεζόν στο ρόστερ.

Η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών ανήκει στον Τζιοβάνι, ο οποίος είχε φτάσει το όριο των εννέα γκολ στην 9η συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό, αλλά στις δύο επόμενες δεν βρήκε δίχτυα και έτσι δεν κατάφερε να διευρύνει το ρεκόρ.

Ο Μιχάλης Κρητικόπουλος ήταν ουσιαστικά εκείνος που δημιούργησε πρώτος χρονικά την καλύτερη επίδοση πριν σπάσει το ρεκόρ του ο Βραζιλιάνος, αφού είχε φτάσει τα 9 γκολ στα 10 πρώτα του ματς με τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια το ισοφάρισε ο Ίλια Ίβιτς με 9 γκολ σε 10 αναμετρήσεις. Στα 9 τέρματα σε 11 αναμετρήσεις βρίσκεται και το όνομα του Άλβες. Η χρυσή πεντάδα:

  Έκλεισε τεράστιο ντιλ ο Μαρινάκης! Εξελίξεις με Ροντινέι στον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι      9 γκολ σε 9  αγώνες

Κρητικόπουλος 9 γκολ σε 10 αγώνες

Ιβιτς         9 γκολ σε 10 αγώνες

Αλβες         9 γκολ σε 10 αγώνες

Ελ Κααμπί     9 γκολ σε 11 αγώνες.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: