"Καμπανάκι" Τσακίρη – "Δεν γίνεται να μην τελειώνει τέτοια παιχνίδι η ΑΕΚ" – Τι συνέβη για πρώτη φορά με Ατρόμητο


“Καμπανάκι” Τσακίρη – “Δεν γίνεται να μην τελειώνει τέτοια παιχνίδι η ΑΕΚ” – Τι συνέβη για πρώτη φορά με Ατρόμητο


Διαφ.

Ο Γιώργος Τσακίρης θέλει να δει μια πιο… κυνική και αποτελεσματική ΑΕΚ, όπως τόνισε στο ρεπορτάζ του στον “αέρα” του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη… μάστιγα των πολλών χαμένων ευκαιριών της ΑΕΚ στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετά τη δύσκολη νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου.

«Λέει το σύνθημα ‘πήγαμε ΑΕΚάρα, σε όλους τους γιατρούς’ και το κάναμε πράξη. Είναι κάτι που η ομάδα βιώνει από πέρσι, να μην μπορεί να τελειώνει τα ματς με 3-4 γκολ ενώ δημιουργεί τόσες ευκαιρίες. Ήδη φέτος το πλήρωσε με τον Πανσερραϊκό και δεν γίνεται να το συνεχίσει αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να χρειάζεσαι 20-22 τελικές για να βάλεις 1-2 γκολ. Επίσης αρνητικό είναι πως για πρώτη φορά φέτος δεν πήρε τίποτα από τις αλλαγές της. Από το 55’ και μετά έπαιζε σαν να ήταν 3-0 το ματς, ενώ ήταν στο 1-0», ανέφερε.

Όσο για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και το αν αναμένονται αλλαγές; «Να δούμε την κατάσταση του Μουκουντί που ήταν στην αποστολή χθες και του Βίντα. Πάντως ο Μήτογλου και ο Κάλενς τα πήγαν πολύ καλά χθες. Υπάρχει μετά τον ΟΦΗ και το παιχνίδι με τον Άγιαξ, οπότε θα δούμε πώς σκέφτεται να τα διαχειριστεί ο Αλμέιδα», είπε.

  Καλάθης: "Το 33 λόγω Λάρι Μπερντ - Το Final Four είναι ο στόχος μας" (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Γι’ αυτό είναι πέναλτι μαρς και τα δύο του ΠΑΟ – Δείτε την μπάλα στη φάση του Ζίνι – Σωστά ακυρώθηκε το γκολ”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: