Εξέλιξη… φωτιά με το μέλλον του Μπακασέτα στην Τουρκία – Στον… αέρα τα πάντα – Σενάριο για Ελλάδα!


Εξέλιξη… φωτιά με το μέλλον του Μπακασέτα στην Τουρκία – Στον… αέρα τα πάντα – Σενάριο για Ελλάδα!


Διαφ.

Ρεπορτάζ που ανάβει… φωτιές δημοσίευσαν στην Τουρκία καθώς αναφέρουν ότι ο Έλληνας διεθνής απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης της Τράμπζονσπορ, ενώ σε εκπομπή στη γειτονική χώρα έπαιξε το σενάριο για επιστροφή στην χώρα μας.

Τάσος Μπακασέτας: Αρνητική ήταν απάντηση που έδωσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Τράμπζονσπορ όπως αναφέρουν Μέσα στην Τουρκία, ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να επιστρέψει ώστε να αγωνιστεί σε ομάδα της χώρας μας.

Όπως σημειώνει δημοσίευμα της Fotomac, ο αρχηγός της Εθνικής μας απάντησε αρνητικά στο νέο συμβόλαιο που του προσέφερε η Τράμπζονσπορ, το οποίο είχε τριετή διάρκεια και ετήσιες αποδοχές ύψους 1.75 εκατομμυρίου ευρώ, με την τουρκική ομάδα να προτίθεται να κάτσει μαζί του στο τραπέζι, χωρίς όμως να ανεβάζει το οικονομικό σκέλος.

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, επομένως από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να συζητήσει με ομάδα της αρεσκείας του για το επόμενο καλοκαίρι και η τουρκικός σύλλογος σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία θα ξεκινήσει άμεσα την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του.

  Τρελαίνει κόσμο ο Γιαμάλ! Έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ με τη Μονακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Σαββίδη με Κωνσταντέλια – Υπογραφές για deal 15 εκατ. – Το επόμενο wonder kid του ΠΑΟΚ είναι 9αρι!


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: