"Πέρυσι ήταν στο -7 ο Ολυμπιακός και τώρα πάει καθαρά μόνος πρώτος στη διακοπή"


"Πέρυσι ήταν στο -7 ο Ολυμπιακός και τώρα πάει καθαρά μόνος πρώτος στη διακοπή"


Διαφ.

Το σχόλιο του Νικολακόπουλου για τον… κανονικό Ολυμπιακό στα Γιάννινα και τι έχει αλλάξει σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ με 3-0 στα Γιάννενα για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ενόψει του αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός ήταν κανονικός στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες» και στη συνέχεια χαμήλωσε τις στροφές, βγάζοντας επιπολαιότητα στο παιχνίδι του, με αποκορύφωμα τις 7 ευκαιρίες που έχασαν οι κυνηγοί του. Τρεις ο Ελ Καμπί, 2 ο Μπιέλ και 2 ο Γιόβετιτς.

Αμυντικά, για τον ΠΑΣ, είπε πως απείλησε ένα δεκάλεπτο μετά το 2-0 και στην κεφαλιά του Μπάλανς στο 60’, ενώ σχολίασε ότι ίσως ήταν το πρώτο παιχνίδι που βγήκε η κούραση του Φορτούνη και έβγαλε τον άφησε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ο Μαρτίνεθ.

Τόνισε, επίσης, ότι για την ψυχολογία όλου του Ολυμπιακού είναι πολύ σημαντικό πως βρίσκεται από την πρώτη μέχρι την 7η αγωνιστική στην πρώτη θέση, δηλαδή στο 1/5 του πρωταθλήματος, ενώ στην αντίστοιχη αγωνιστική πέρυσι ήταν 7 πόντους πίσω από τον Παναθηναϊκό και 1 από την ΑΕΚ.

  Γιατί δεν πούλησε τον Βόλο ο Μπέος- Μεγάλη επένδυση, συνεργασία με Αταλάντα

Τώρα, ακόμα, και αν κερδίσουν τα παιχνίδια που έχουν πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος οι αντίπαλοί του, θα είναι μόνος πρώτος στο +2 από την ΑΕΚ και στο +3 από τον Παναθηναϊκό.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: