Σημαντική ανακοίνωση για τους οπαδούς του Άγιαξ ενόψει ΑΕΚ – Έτσι θα μεταφερθούν στη Ν. Φιλαδέλφεια


Σημαντική ανακοίνωση για τους οπαδούς του Άγιαξ ενόψει ΑΕΚ – Έτσι θα μεταφερθούν στη Ν. Φιλαδέλφεια


Διαφ.

Η ολλανδική ομάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την Πέμπτη (5/10) έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της και ο σύλλογος μέσω ανακοίνωσης τους ενημερώνει για τον τρόπο που θα μεταφερθούν στην OPAP Arena.

Άγιαξ: Με 600 οπαδούς στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Αίαντας την Πέμπτη (5/10) κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena και η ιστοσελίδα ajaxlife.nl κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα μεταφερθούν οι Ολλανδοί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας θα μεταβούν υποχρεωτικά, στο γήπεδο με λεωφορείο την ημέρα του αγώνα, με κανέναν να μην μπορεί να μεταβεί ανεξάρτητα, καθώς μπορεί να υπάρχουν συλλήψεις.

Την ίδια στιγμή ζητά από όλους τους οπαδούς του να ντυθούν όσο το δυνατόν πιο ουδέτερα για λόγους ασφαλείας και να μην κυκλοφορούν με τις φανέλες της ομάδας, ενώ κάνει λόγο και για τους κανονισμούς που «είναι παρόμοιοι με αυτούς της Ολλανδίας. Δεν επιτρέπονται τα ποτά, ούτε οι τσάντες. Απαγορεύεται η χρήση και κατοχή ναρκωτικών, όπως και η κατοχή ή/και το άναμμα πυρσών ή πυροτεχνημάτων. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος μεθυσμένων στο γήπεδο και ενδέχεται να συλληφθούν».

  Έσκασε το βίντεο για Μαρσιάλ! Τσίτα τα γκάζια με Ηλιόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Γη και ύδωρ” σε Ίβιτς μεγάλη ομάδα να υπογράψει μέχρι 6/10 – Οι δύο λόγοι για να χάσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: