Δεύτερη στροφή στο Europa League – Για το 3Χ3 οι ελληνικές ομάδες – Οι ώρες των αγώνων!


Δεύτερη στροφή στο Europa League – Για το 3Χ3 οι ελληνικές ομάδες – Οι ώρες των αγώνων!


Διαφ.

Mια οικογενειακή υπόθεση στο «Άνφιλντ», το ταξίδι της Γουέστ Χαμ στη Γερμανία, η … επιστροφή των τεσσάρων «νεοφώτιστων» στο σπίτι, η φιλοξενία του Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια από τη θριαμβεύτρια του Μπράιτον ΑΕΚ και οι επισκέψεις του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε Ισραήλ και Σερβία, περιλαμβάνονται στο δεύτερο βήμα των 32 ομάδων στους οκτώ ομίλους του Europa League.

H AEK κάνοντας την έκπληξη της πρεμιέρας, όταν νίκησε την Μπράιτον, μόλις πέντε ημέρες μετά τον θρίαμβο (3-1) της ομάδας του Ντε Τζέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιστρέφει…σπίτι (19:45) για να υποδεχθεί τον Άγιαξ (2ος όμιλος), ισόπαλο 3-3 με τη Μαρσέιγ την 1η αγωνιστική.

Ο πληγωμένος από το κακό του ξεκίνημα «Αίαντας» έχει να πανηγυρίσει από τις 24 Αυγούστου ( 1-4 τη Λουντογκόρετς), μένοντας χωρίς νίκη τα πέντε ματς που ακολούθησαν (2ισοπαλίες-3 ήττες). Η επιστροφή του Φαν Γκάαλ σε ρόλο συμβούλου, μετά από αποχωρήσεις στελεχών, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει συνθήκες για μία νέα εκκίνηση.

 Την ίδια ώρα (19:45)  ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται με την Μπάτσκα Τόπολα στην «TSC Arena» (1ος όμιλος) προσπαθώντας να…καλύψει την ήττα (2-3) από τη Φράιμπουργκ, απέναντι στους Σέρβους που επίσης έχασαν τη δική τους πρεμιέρα (3-1 από τη Γουέστ Χαμ), ενώ ο Παναθηναϊκός, θριαμβευτής (2-0) της Βιγιαρεάλ, ταξίδεψε στο Ισραήλ για να αναμετρηθεί (22:00) με τη Μακάμπι Χάιφα (6ος όμιλος), η οποία έχασε (3-0) από τη Ρεν.

  Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ τώρα!
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: