Δεν κρύφτηκε ο Γκριγκόνις: "Δικαιολογία η έλλειψη χημείας – Καλύτερος τώρα ο Ολυμπιακος" – Η ατάκα για τα πράσινα αποδυτήρια


Δεν κρύφτηκε ο Γκριγκόνις: “Δικαιολογία η έλλειψη χημείας – Καλύτερος τώρα ο Ολυμπιακος” – Η ατάκα για τα πράσινα αποδυτήρια


Διαφ.

Ο Λιθουανός άσος μίλησε ξεκάθαρα μετά την χθεσινή ήττα από τους Ερυθρόλευκους, λέγοντας ότι δεν είναι δικαιολογία η έλλειψη χημείας για τους Πράσινους.

Για τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στην πρεμιέρα της φετινής Euroleague, μίλησε στο BasketNews ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός γκαρντ του Τριφυλλιού χαρακτήρισε καλύτερους τους Ερυθρόλευκους τη δεδομένη χρονική στιγμή και τόνισε ότι φέτος τα πράσινα αποδυτήρια είναι πολύ καλύτερα από πέρυσι και πως η ομάδα του θα βρει την “χημεία” της στην πορεία.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα όσα έφεραν την ήττα: «Ελπίζω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα στο ταξίδι μας αυτή τη σεζόν. Κάναμε πολλά από τα ίδια λάθη που κάνουμε συνήθως. Όταν υπάρχει κακή επικοινωνία και χάνουμε λέι απ, αυτό μας κοστίζει μια νίκη σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Αν δεν το κάνουμε, θα συνεχίσουμε να επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Είναι η EuroLeague και μπορούμε να μάθουμε από αυτήν».

Για την έλλειψη χημείας στον Παναθηναϊκό: «Φαίνεται σαν δικαιολογία. Είναι η εύκολη απάντηση να δώσουμε ότι είμαστε μια νέα ομάδα. Απλώς ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από εμάς αυτή τη στιγμή».

Για το αν αναμένει βελτίωση της ομάδας: «Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική χημεία. Πιστεύω όμως ότι θα μπορέσουμε να το αποκτήσουμε και αυτό. Έχουμε καλά αποδυτήρια, καλύτερα από την περσινή σεζόν και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαστε όλοι μαζί και πιστεύω ότι όλοι έχουν τον ίδιο στόχο και θέλουν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Αλλά αυτό πρέπει να το μετουσιώσουμε και στο γήπεδο. Έχουμε μια καλή ομάδα με ποιότητα. Αυτό είναι το θετικό. Το υλικό είναι εδώ αλλά πρέπει να παίξουμε ως ομάδα».

Για τη δική του απόδοση: «Όλα κινούνται σε καλύτερη κατεύθυνση. Όσον αφορά τον εαυτό μου, θέλω να κάνω μεγαλύτερα βήματα και να βελτιωθώ. Ξέρω ότι η EuroLeague πηγαίνει πολύ γρήγορα και πρέπει να επιστρέψουμε στον νικηφόρο δρόμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Νικητής από το ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ – Ούτε… μία φορά στην παράταση – Γι’ αυτό δεν είχε εκρήξεις ο Μπαρτζώκας”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: