Ανιψιός παλαίμαχου άσου σκότωσε τρεις τρομοκράτες της Χαμάς στο σπίτι του: "Θείε, σε παρακαλώ σώσε μας"


Ανιψιός παλαίμαχου άσου σκότωσε τρεις τρομοκράτες της Χαμάς στο σπίτι του: "Θείε, σε παρακαλώ σώσε μας"


Διαφ.

“Είμαι σε σοκ, ήταν ένα μεγάλο θαύμα. Έζησα την πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου. Είχα ήδη αποδεχτεί το γεγονός ότι όλοι ήταν νεκροί. Αλλά μετά έγινε ένα θαύμα χάρη στον ηρωικό ανιψιό μου”.

Ο ανιψιός του Ισραηλινού παλαίμαχου άσου, Γιόσι Μπεναγιούν σκότωσε τρεις τρομοκράτες της Χαμάς στο σπίτι του. Ο πρώην  παίκτης της Λίβερπουλ και Άρσεναλ μεταξύ άλλων και νυν τεχνικός διευθυντής της Ισραηλινής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, είχε μερικές ώρες πραγματικής έντασης κατά τη διάρκεια της επίθεσης από την ένοπλη πτέρυγα της ισλαμιστικής ομάδας Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος κατά την οποία σκοτώθηκαν περισσότεροι από 1.100 άνθρωποι .

Η αδερφή του Μπεναγιούν και η οικογένειά της ζουν κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, που είναι ένας από τους στόχους των τρομοκρατών της Χαμάς στην επίθεσή τους στο έδαφος του Ισραήλ.

Κρύφτηκε σε χωράφι για να σωθεί

Ο Γιόσι Μπεναγιούν έλαβε μηνύματα από τους ανιψιούς του που ζητούσαν βοήθεια εν μέσω της τρομοκρατικής επίθεσης.

  Οι πρώτες φωτογραφίες από το Καλλιμάρμαρο - Μπαίνει το παρκέ για τον ΠΑΟ

Ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος σε όλη του την καριέρα έπαιξε σε ομάδες όπως η Μακάμπι Χάιφα, η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ, η Τσέλσι, η Άρσεναλ έλαβε μηνύματα βοήθειας από τους ανιψιούς του που ζητούσαν βοήθεια.

Ο κουνιάδος του παλαίμαχου άσου πυροβολήθηκε και έπρεπε να κρυφτεί για να αποφύγει την εκτέλεση και η εφημερίδα «Ynet Sport» ανέφερε ότι ο Σαρόν Σαμπό, είχε κρυφτεί σε χωράφι για να αποφύγει την εκτέλεση από τους τέσσερις τρομοκράτες που τους επιτέθηκαν.

Σκότωσε τρεις τρομοκράτες και ο τέταρτος πέταξε χειροβομβίδα στο σπίτι

Ο ανιψιός του Γιόσι, ο Σέικντ αντιμετώπισε τους τρομοκράτες της Χαμάς και σκότωσε τρεις από αυτούς. Ο τέταρτος τρομοκράτης πέταξε μια χειροβομβίδα στο σπίτι, αλλά οι συγγενείς του Μπεναγιούν κατάφεραν να διαφύγουν πηδώντας από την ταράτσα και αναζητώντας την προστασία των Ισραηλινών στρατιωτών.

«Είμαι σε σοκ, ήταν ένα μεγάλο θαύμα. Έζησα την πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου. Είχα ήδη αποδεχτεί το γεγονός ότι όλοι ήταν νεκροί. Αλλά μετά έγινε ένα θαύμα χάρη στον ηρωικό ανιψιό μου», εξήγησε ο Γιόσι Μπεναγιούν στο ‘Ynet Sport’.

Ο ισραηλινός Τύπος αναφέρει ότι ο κουνιάδος του υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τους δύο πυροβολισμούς που δέχτηκε στο χέρι.

  Φοβερή σουτάρα ο Νούνιες, απίθανο γκολ για τη Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: