Απόφαση Λουτσέσκου, Σαββίδη – Ετοιμάζονται από τώρα τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ – Αυτές οι θέσεις για ενίσχυση


Απόφαση Λουτσέσκου, Σαββίδη – Ετοιμάζονται από τώρα τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ – Αυτές οι θέσεις για ενίσχυση


Διαφ.

Μπορεί ακόμα να είναι πολύ νωρίς όμως οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά προετοιμάζονται ήδη για τις κινήσεις που θέλουν να κάνουν ενόψει Ιανουαρίου.

ΠΑΟΚ: Μπορεί ακόμη να αργούν οι μεταγραφές  του Ιανουαρίου, αλλά στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει συγκεκριμένους στόχους να “χτυπήσουν” σε αυτή την περίοδο και έτσι από τώρα άρχισαν επαφές, ταξίδια, συζητήσεις με ατζέντηδες και παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους Δεκέμβριο ή καλοκαίρι και δεν έχουν κλείσει σε κάποια ομάδα.

Υπάρχει πλήρης χαρτογράφηση όλων των ελεύθερων παικτών και φυσικά αυτών που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και αναμένεται το τμήμα σκάουτινγκ να καταθέσει τις προτάσεις του στον Γιώργο Σαββίδη και στον Ραζβάν Λουτσέσκου έως το τέλος Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες για τη θέση του τερματοφύλακα (για δεύτερο γκολκίπερ), του δεξιού μπακ (τύπου Μάτος) και του “δεκαριού” που να μπορεί να παίζει και πλάγια.

  Tα βλέμματα σε Μονακό και Μπέργκαμο-Live οι αγώνες του Ch. League (BINTEO)

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διώχνει παίκτη εκατομμυρίου ο Αλμέιδα – Τον… χρύσωσε ο Μελισσανίδης για 6 γκολ – Ψάχνει ομάδα για Γενάρη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: