Απίστευτη αποκάλυψη για βασικό παίκτη του Άρη – Βρέθηκε μια… ανάσα από το να αποσυρθεί το 2014

Συναρπαστική αποκάλυψη για έναν κορυφαίο παίκτη του Άρη – Ήταν πολύ κοντά στο να αποσυρθεί το 2014.

Απίστευτη αποκάλυψη για βασικό παίκτη του Άρη – Βρέθηκε μια… ανάσα από το να αποσυρθεί το 2014


Διαφ.

Μία ανέκδοτη ιστορία από το παρελθόν έφερε στη δημοσιότητα, ένας πρώην συμπαίκτης του Μπίργκερ Βεστράτε, ο οποίος σε δηλώσεις του, ανέφερε, πως ο νυν ποδοσφαιριστής του Άρη, βρέθηκε πολύ κοντά στο να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Άρης: Μία ανέκδοτη ιστορία από το παρελθόν έφερε στη δημοσιότητα, ένας πρώην συμπαίκτης του Μπίργκερ Βεστράτε, ο οποίος σε δηλώσεις του, ανέφερε, πως ο νυν ποδοσφαιριστής του Άρη, βρέθηκε πολύ κοντά στο να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά το 2014, στην αρχή της καριέρας του, όταν δόθηκε δανεικός από την Μπριζ στην Μουσκρόν, η οποία όμως εκείνη την περίοδο άρχισε μία συνεργασία με τη γαλλική Λιλ, που περιελάμβανε και ανταλλαγές παικτών.

Την αποκάλυψη έκανε ο Ζίνιο Γκάνο (τώρα παίζει στην Ζούλτε Βάρεγκεμ), ο οποίος τότε είχε κάνει το ίδιο δρομολόγιο με τον Βερστράτε:

  Δεν έχουν κλείσει οριστικά οι μεταγραφές της ΑΕΚ!

Ανακαλύψαμε ότι είχαμε στρατολογηθεί μόνο για να έχουμε αρκετούς Βέλγους στο φύλλο της ομάδας. Σχεδόν όλοι οι παίκτες στον πυρήνα μας προέρχονταν από τη Λιλ. Έτσι οι νέοι τους έπρεπε πάντα να παίζουν, είπε αρχικά και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

Ό,τι και να κάναμε, έπρεπε πάντα να είμαστε στον πάγκο. Κάποια στιγμή, ο Μπίργκερ μου είπε ότι σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ευτυχώς, παρέμεινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε στόπερ ο Μαρτίνεθ – Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για Μπιανκόν – Του λείπει ρυθμός, αλλά με την Καλλιθέα…


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: