Χάος από τα 11 μέτρα: Η Ρεάλ δεν μπορεί να βρει δίχτυα από πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)


Χάος από τα 11 μέτρα: Η Ρεάλ δεν μπορεί να βρει δίχτυα από πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πρόβλημα από τα 11 μέτρα, αφού έχει χάσει τα 10 από τα 36 τελευταία της πέναλτι.

Από αλάνθαστο σημείο σε μοιραίο σημείο τείνει να εξελιχθεί το σημείο του πέναλτι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με την Οσασούνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για τη LaLiga, ο Χοσέλου έστησε τη μπάλα στα 11 βήματα για να γράψει το 5-0, αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δεν ήταν, όμως, η πρώτη φορά που συνέβη και δεν υπάρχει ένας σταθερός παίκτης που να εκτελεί τα πέναλτι για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, ένα πέναλτι ήταν συνώνυμο με γκολ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει ένα… ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε τον Ιανουάριο του 2022. Ο Μπενζεμά αστόχησε απέναντι στην Έλτσε και μέχρι εκείνη τη στιγμή, η ομάδα της Μαδρίτης είχε 38 συνεχόμενα εύστοχα πέναλτι. Τρεισήμισι χρόνια χωρίς να χάσει πέναλτι. Από τότε, άρχισε το βασανιστήριο.

  Ο Λο Σέλσο "καθάρισε" για τη Μπέτις με 2 γκολ (Highlights)

Από τα τελευταία 36 πέναλτι που εκτελέστηκαν, οι παίκτες της Μαδρίτης έχουν χάσει τα 10 (27,8%), αλλά το παρήγορο είναι πως κόστισαν στη Ρεάλ μόνο πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: